Kong Harald fyller 82 år i dag:

- Han er vanskelig å kjøpe gave til

Slik skal kongen feire fødselsdagen.

BURSDAG: I dag fyller kongen 82 år. Her er han avbildet med dronning Sonja (81) i forbindelse med gullbryllupet deres i august i fjor. Foto: NTB Scanpix
BURSDAG: I dag fyller kongen 82 år. Her er han avbildet med dronning Sonja (81) i forbindelse med gullbryllupet deres i august i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag fyller hele Norges kong Harald 82 år. Etter alt å dømme vil feiringen av dagen gå rolig for seg, uten offisielle markeringer eller andre begivenheter.

I går gjestet prinsesse Märtha Louise (47) «God Morgen Norge» på TV 2, hvor hun blant annet uttalte seg om de kongeliges fødselsdagstradisjoner.

- Vi serverer alltid ei spesiell kringle som min mormor alltid laget. Det er en kringle med rosiner og sukat, hvis man kan huske den fra 70-tallet. Det er en veldig god kringle, sier hun i programmet.

Prinsesse Märtha Louise kunne også avsløre at kongefamilien allerede har feiret kongens bursdag - noe som skal ha gått stille for seg.

- I år har vi feiret allerede, sier hun.

Prinsessen ble også spurt om hun har kjøpt gave til sin kjære far, noe hun innrømmer kan være en heller vanskelig affære.

- Det er sykt vanskelig, fordi han har stort sett det meste han trenger. Det er noen år det er spesielle ting. Barna pleier å lage noe, som de gir, sier Märtha Louise i programmet.

Morsom hyllest på Instagram

Da kong Harald fylte 81 år i fjor, publiserte datteren Märtha Louise et humoristisk innlegg på Instagram hvor hun gratulerte sin far med den store dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer