KJEKKAS: Rohit Khandelwal stakk av med seieren da «Mr. World 2016» ble kåret nylig. Etter seieren takket den 27 år gamle inderen for støtten via sin Instagram-konto. Foto: Vinay Kumar
KJEKKAS: Rohit Khandelwal stakk av med seieren da «Mr. World 2016» ble kåret nylig. Etter seieren takket den 27 år gamle inderen for støtten via sin Instagram-konto. Foto: Vinay KumarVis mer

Han er verdens mest attraktive mann

Indiske Rohit Khandelwal gikk av med seieren i «Mr World».

(Dagbladet): Etter 12 dager med intense intervjuer og fysiske utfordringer gikk 27 år gamle Rohit Khandelwal av med seieren i årets «Mr. World 2016».

Den indiske modelleen og skuespilleren kom til Mumbai for to år siden for å satse ordentlig på karrieren, skriver Daily Mail.

«Mr World»

Khandelwal, som først fikk smykke seg med tittelen «Mr India» før han kunne delta i konkurransen om å bli «Mr World», slo ut 46 andre mannlige finalister på sin vei mot tittelen «verdens mest attraktive mann».

I et intervju med Daily Mail Australia forteller en venn av 27-åringen, fotograf Sayan Sur Roy, at Khandelwal har jobbet hardt for å utvikle seg til den skuespilleren og modellen han er i dag.

Roy forteller videre at Khandelwal ikke engang hadde hørt om «Mr India»-konkurransen, men at en kamerat av modellen hadde tipset han om det som ledet til seieren i konkurransen «Mr World».

Spesielt måtte modellen jobbe med fysikken for å bli sterk nok til å delta i konkurransene, ifølge fotografvennen Roy.

«Masse kjærlighet til alle som har vært med og støttet og fulgt meg på reisen» skrev Khandelwal på sin Instagram-konto etter at han ble kåret til «Mr World».

Ydmyk vinner

I følge «Mr Worlds» hjemmeside blir vinneren valgt ut av et dommerpanel som ser på hvordan kandidatene utfører de forskjellige oppgavene, før de må opp på scenen og svare på hvorfor de bør vinne «Mr World» og hva det vil bety for dem.

Konkurransen består av fem utfordringer: Mote og stil, en ekstrem fysisk utfordring, en multimedia-del, sport og til slutt talent.

Da den indiske modellen ble valgt til vinner skal han ha vært veldig ydmyk i sin takketale.

- Jeg føler meg så priviligert og ydmyk over å ha blitt valgt til «Mr World» 2016. Det har vært en helt fantastisk reise, og jeg kan ikke vente med å se hva som vil skje videre, sa 27-åringen ifølge «Mr World».

Etter inderen kom 21 år gamle Fernando Álvarez fra Puerto Rico på andreplass. 26 år gamle Esparza Ramírez fra Mexico stakk av med tredjeplassen.