«Farmen kjendis»

- Han er ynkelig, ikke jeg

Søndagens «Farmen»-tvekamp ble avblåst etter et knallhardt spill i kulissene. På utsiden fortsetter ordkrigen.

«FARMEN»-DRAMA: Et ulovlig møte på førstekjempehytta samme dagen som tvekampen skulle holdes, fikk konsekvenser for Thomas Felberg. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert

Onsdag denne uka ble NRK-profil Thomas Felberg (49) valgt til vinterens siste førstekjempe i «Farmen kjendis». Søndag valgte han andrekjempe, til den siste tvekampen før finaleuka.

Instagram-profil Lasse Matberg (35) ble den utvalgte, og i kulissene inngikk de to en avtale om at fysisk ekstremt sterke Matberg skulle velge en tvekamp-gren av det rettferdige slaget, men så skjedde noe som snudde alt på hodet.

Trakk seg

Som Dagbladet omtalte lørdag, reagerte andrekjempen, altså Matberg, med avsky, da han tidlig på morgenen så at tre deltakere, Eli Kari Gjengedal (49), Øde Nerdrum (25) og Espen Thoresen (62) uten at tv-produksjonen var klar over det, rodde ut til førstekjempe Thomas Felberg (49) på kaffe- og sigarettbesøk.

- Jeg ble nesten litt overrasket av meg selv - over hvor sykt forbanna jeg var. Jeg hadde lyst til å svømme over og spørre hva i alle dager de holdt på med. Men jeg gjorde ikke det, og det var kanskje like greit, fortalte han til Dagbladet lørdag.

De tre ble til slutt tatt på fersken av produksjonen, men det som hadde skjedd hadde allerede gjort andrekjempen så rasende at han bestemte seg for å slå tilbake. Det gjorde han ved å velge tautrekking, en gren samtlige visste at Felberg var sjanseløs i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer