Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Han holdt på å frontkollidere. Det var helt galimatias

Donkeyboy i dramatisk utforkjøring.

DRAMATISK PÅ TURNE: Cato og Kent Sundberg ble kjørt i bilen bak den som kjørte ut og veltet i dag. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet
DRAMATISK PÅ TURNE: Cato og Kent Sundberg ble kjørt i bilen bak den som kjørte ut og veltet i dag. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Popgruppa Donkeyboy var søndag involvert i en dramatisk bilulykke i Lofoten.

Gruppa hadde spilt konsert på Arbeidern i Kabelvåg og ble transportert i to biler til flyplassen da føreren av det første kjøretøyet mistet kontrollen, kjørte av veien og veltet bilen, skriver Drammens Tidende.

Ingen skal være alvorlig skadet, men gruppas trommeslager Thomas Drabløs, bassist Kim Andre Johansen og fire crewmedlemmer skal være kjørt til legevakt for sjekk, skriver avisa.

Like forut for utforkjøringen skal bilen ha vært nær ved å frontkollidere med en brøytebil. Crewmedlem Ulf Larsen sier til Drammens Tidende at bilen holdt høy fart inn i en sving, der den møtte brøytebilen på vei i motsatt retning, og at saken blir anmeldt.

- Han holdt på å frontkollidere først. Det var helt galimatias, sier Cato Sundberg, Donkeyboys vokalist, gitarist og frontfigur, Cato Sundberg til Drammens Tidende.

Bandets talsperson i plateselskapet Warner Music, Elisabeth Riksen, opplyser til Dagbladet at bandet i skrivende stund er på fly og utilgjengelig for ytterligere kommentarer.

Det har ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med konsertarrangøren i Kabelvåg eller sjåføren av ulykkesbilen.