Stalking:

- Han kom med detaljerte beskrivelser av hvordan han skulle voldta og drepe meg

Psykolog og sexolog Kristin Spitznogle måtte flytte fra Oslo på grunn av «stalking».

HADDE «STALKERE»: Psykolog og sexolog Kristin Spitznogle forteller at hun måtte flytte to ganger fordi hun ble plaget hjemme.
Foto: Gorm Kallestad / NTB sanpix
HADDE «STALKERE»: Psykolog og sexolog Kristin Spitznogle forteller at hun måtte flytte to ganger fordi hun ble plaget hjemme. Foto: Gorm Kallestad / NTB sanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I slutten av januar fortalte Dagbladet og Seoghør.no om hvordan modellikonet Vendela Kirsebom (50) har vært plaget av «stalkere» i en årrekke.

Mandag delte toppblogger Sophie Elise Isachsen (22) et innlegg på bloggen sin, der hun forteller at hun vurderer å flytte fordi hun blir plaget av folk som oppsøker hjemmet hennes.

I kjølvannet av Isachsens innlegg har den profilerte psykologen og sexologen Kristin Spitznogle (44) valgt å fortelle om sine erfaringer med stalking i et åpent innlegg på Facebook-profilen sin.

Der forteller Spitznogle om flere rystende episoder, som involverte både blotting, trusler og innbruddsforsøk:

«I Ullevål Hageby i Oslo opplevde jeg at nakne menn blottet seg nattestid ute i eplehagen min (med min egen sønn som del av et høyst ufrivillig publikum), mens en fast 'beundrer' la igjen ufrankerte brev i postkassa mi med kjærlighetserklæringer, og påfølgende detaljerte beskrivelser av hvordan han skulle voldta meg og drepe meg», skriver hun i Facebook-innlegget.

Støtter Sophie Elise

I innlegget, som er blitt omtalt av flere medier, forteller Spitznogle at stalkingen til slutt ble så ille at hun valgte å flytte fra Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer