GODE FEER: Klaus Joacim Sonstad og Truls Svendsen oppfyller drømmer i deres nye tv-program «Kvelden er din». Foto: Thomas Reisæter / TV 2
GODE FEER: Klaus Joacim Sonstad og Truls Svendsen oppfyller drømmer i deres nye tv-program «Kvelden er din». Foto: Thomas Reisæter / TV 2Vis mer

- Han kommer til å hate meg for dette

Klaus Sonstad røper hva han tror er «Kvelden er din»-makker Truls Svendsens store drøm.

(Dagbladet): En mann har hele livet hatt en stor drøm om å prøve seg som pilot. En dame drømmer om å få danse med «Skal vi danse»-dommer Christer Tornell. En ung pike brenner for å bli programleder.
Drømmene blir virkelighet når programlederne Truls Svendsen og Klaus Joacim Sondstad tar på seg spanderbuksene og lar landets hverdagshelter få sine store drømmer oppfylt i programmet «Kvelden er din».

Danser og synger Selv kaller de den nye satsingen for «klassisk lørdagsunderholdning».

- Vi har ikke mer forventningspress enn man bør. Vi har tulla og tøva før, og håper det skal bli artig for noen. Vi må klinke til, så får det bli som det blir, sier Svendsen.   Duoen jobbet første gang sammen under «Gullfisken» i 2010. Samarbeidet ga mersmak.

- Vi har vært fan av hverandre. Jeg har syntes Klaus har virket som en bra fyr, sier Svendsen, som mener at de to er ganske like.

- Vi har samme humoren, men er likevel litt forskjellige. Jeg er glad i å danse og han er glad i å synge.
Fotballkarriere og filmrolle I likhet med gjestene i programmet deres har Sonstad og Svendsen drømmer.

- Drømmen min er å spille i Premier League; å være stjerna og ha samme kroppen som jeg har nå. Jeg vet at det ikke kommer til å skje. Det er en sånn syk drøm, sier Svendsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Partneren må tenke litt, før han kommer fram til hva han drømmer om.

- Jeg har enkle drømmer, sånne teite ting som å bli en bedre kjæreste, en bedre pappa, å urvikle meg som menneske og sånne enkle ting, sier Sonstad, før han avbryter seg selv.

- Nei, å spille i en norsk film! Ikke nødvendigvis en hovedrolle, men å få en liten rolle hadde vært jævlig artig.

Store drømmer - Hva tror du Truls drømmer om?

- Det er litt vanskelig. Nei, han drømmer vel om, han har vel... Han danset jo «Single ladies» og kjører litt på den greia. Jeg tror Truls drømmer om som det alle andre er opptatt av, familie unger, hund, hus utenfor sentrum, sier Sonstad med forvridd tullestemme.

Hvordan han kan bidra til at kameraten får drømmen sin oppfylt vil han derimot ikke røpe.

- Jeg kan jo bare... nei, han kommer til å hate meg for dette.  Det går ikke.. ingen kommentar!

FAN AV HVERANDRE: Duoen Truls og Klaus jobbet sammen for første gang under «Gullfisken» i 2010. Foto: Bjørgli&Bergersen / TV 2
FAN AV HVERANDRE: Duoen Truls og Klaus jobbet sammen for første gang under «Gullfisken» i 2010. Foto: Bjørgli&Bergersen / TV 2 Vis mer

«Kvelden er din» har premiere 24. mars.