- Han la hånden på låret mitt og kysset meg på halsen

Sophie Elises bassengtur endte med at hun måtte flykte fra området. - Dessverre vanlig at jenter opplever slike situasjoner, sier Amnesty. 

MÅTTE FLYKTE: Sophie Elise Isachsen avslører på sin blogg at hun hadde et uhyggelig møte med en ukjent mann da hun solte seg ved bassengkanten på Ibiza nylig. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
MÅTTE FLYKTE: Sophie Elise Isachsen avslører på sin blogg at hun hadde et uhyggelig møte med en ukjent mann da hun solte seg ved bassengkanten på Ibiza nylig. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Toppblogger Sophie Elise Isachsen (21) deler gjerne både positive og negative erfaringer på bloggen sin.

Den siste uka har nordlendingen delt feriebilder fra sin sommerferie på Ibiza, men hun har ikke bare hatt hyggelige opplevelser på reisen, skriver Seoghør.no.

Tirsdag skrev hun nemlig et blogginnlegg med tittelen «Ikke ta champagne fra fremmede». Der beskriver hun hvordan hun måtte flykte fra bassengområdet etter at en ukjent mann ble alt for pågående.

Ville betale selv

21-åringen lå ifølge blogginnlegget alene ved bassenget da en mann kom bort til henne og begynte å snakke med henne.

Etter hvert ønsket han å kjøpe champagne til henne, men hun ønsket gjerne å betale for den selv.

«Det fikk jeg ikke lov til av han, så han betalte. Det hater jeg om det er folk jeg ikke kjenner, for da føler jeg at jeg skylder dem noe, om dere forstår?

Så, vi ble sittende å drikke champagnen han hadde kjøpt, og etterhvert begynte han - ikke overraskende - å prøve seg på meg. Det er jo greit i seg selv, man kan jo bare si nei, og det gjorde jeg», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.