Bruce Springsteen:

- Han luktet sterkt av alkohol

En parkvokter hevder at rockelegenden først nektet å ta en blåsetest.

MØTER I RETTEN: Onsdag neste uke skal rockestjerna Bruce Springsteen i retten i New Jersey. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB

MØTER I RETTEN: Onsdag neste uke skal rockestjerna Bruce Springsteen i retten i New Jersey. Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP / NTB

Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det kjent at rockelegenden Bruce Springsteen (71) er siktet for å ha kjørt mens han var påvirket av alkohol. Det meldte TMZ.

Kjendisnettstedet siterte politikilder på at 71-åringen ble arrestert 14. november i Sandy Hook i hjembyen New Jersey, hvor han ble siktet for promillekjøring, uaktsom kjøring og å innta alkohol i et lukket område.

Pågripelsen ble bekreftet av en talsperson for National Parks Service, meldte NTB. Ifølge TMZ er dette første gang stjerna er blitt arrestert, og Springsteen skal ha vært samarbeidsvillig med politiet under arrestasjonen.

Nå kommer det fram at rockelegenden skal møte i retten i New Jersey 24. februar. Det bekrefter en talsperson for U.S Attorneys Office overfor Fox News.

Nektet å ta promilletest

Det har også kommet fram nye påstander om dagen Springsteen ble arrestert. Fox News og NBC News har nemlig fått tilgang på dokumenter med forklaringen til parkvokter R.L Hayes, som møtte Springsteen før han ble arrestert.

Hayes hevder blant annet at Springsteen først nektet å ta en blåsetest da han kom bort til ham, og at han skal ha fortalt 71-åringen at det var forbudt å drikke alkohol i parkområdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer