UTLEVERER LIVET SITT: Kjendistylisten Jan Thomas Mørch Husby kommer med selvbiografien «My Way» på mandag. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet
UTLEVERER LIVET SITT: Kjendistylisten Jan Thomas Mørch Husby kommer med selvbiografien «My Way» på mandag. Foto: Lars Eivind Bones/DagbladetVis mer

- Han måtte være på pappas alder, et sted mellom 40 og 50 år

Jan Thomas sexdebuterte som 15-åring med en eldre mann han møtte på tivoli.

||| (Dagbladet): På mandag settes Jan Thomas Mørch Husbys (43) selvbiografi «My Way» ut i butikkhyllene.

Her forteller han om alt fra det betente forholdet til sin voldelige og alkoholiserte far, sitt første møte med kokain og sexdebuten som 15-åring med en eldre mann, ifølge Se og Hør.

På tivoli I biografien avslører kjendisstylisten hvordan han som 15-åring møtte en mann som var tre ganger så gammel som ham på tivoliet Liseberg i Sverige.

Jan Thomas fikk mannens telefonnummer - og ble bedt om å ta kontakt senere.

- Han var hyggelig, og selv om jeg tipper han måtte være på pappas alder - et sted mellom 40 og 50 - kjente jeg meg tiltrukket av ham. Nå gikk det til det fulle opp for meg at jeg ble tiltrukket av menn, ikke kvinner, skriver Jan Thomas i biografien, ifølge Se og Hør.

Jan Thomas tok så kontakt med den eldre mannen over telefon, og satte seg straks på flyet til Göteborg.

- Han møtte meg på flyplassen, og deretter ba han meg på restaurant. Mens vi spiste og ble bedre kjent, begynte jeg å slappe mer av. Han inviterte meg med hjem til seg, og det viste jeg at han bodde aleine i en flott leilighet.

- Vi tilbrakte hele helgen sammen. Dette var en av de viktigste helgene i livet mitt. Av den godt voksne mannen ble jeg innviet i nytelser som jeg ikke ante eksisterte, skriver Jan Thomas, ifølge Se og Hør.

Sto frem i FREDAG Det var i et intervju med Dagbladets FREDAG at stylisten for første gang sto offentlig fram som homofil.

Ingen hadde noen gang direkte spurt ham om hans legning. Derfor hadde han heller aldri diskutert det.

- Jeg sover med en bamse hver natt, jeg. Og har ikke hatt et eneste forhold siden jeg ankom Norge, I haven`t even had sex! Men akkurat det er uinteressant, fortalte han.

- Uansett tar det ikke akkurat brain surgery å finne ut av, da. Folk er ikke stokk dumme, heller.

- Så du er altså homofil?

- Ja. Ja, ja, ja. Veldig ja, svarte han på Dagbladets spørsmål.

EKTEMANNEN: Jan Thomas er nå gift med Philip-Christopher Mørch Husby. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
EKTEMANNEN: Jan Thomas er nå gift med Philip-Christopher Mørch Husby. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer