Courtney Love om Johnny Depp:

- Han reddet livet mitt

Sangeren forteller at Johnny Depp hjalp henne gjennom en traumatisk hendelse.

STØTTE: Courtney Love viser støtte til Johnny Depp. Foto: Photo Image Press / Splash News / NTB
STØTTE: Courtney Love viser støtte til Johnny Depp. Foto: Photo Image Press / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den mye omtalte rettssaken mellom det tidligere kjendisekteparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) skal etter planen nærme seg veis ende i slutten av mai måned.

Rettssaken har blitt fulgt av millioner av mennesker, og har hittil rukket å skape massive overskrifter i internasjonal presse.

Nå er det sanger og skuespiller Courtney Love (57) som viser sin støtte til den verdenskjente filmstjerna.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

- Reddet meg

Den tidligere vokalisten tok nemlig til Instagram i helga for å snakke om en traumatisk hendelse som fant sted for flere tiår tilbake. Det skriver en rekke medier, deriblant Page Six.

Love la ut en video hvor hun mimret tilbake da «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren reddet livet hennes, etter at hun tok en overdose i 1995 utenfor nattklubben The Viper Room. Instagram-innlegget er nå fjernet.

- Jeg vil egentlig ikke forme meg en mening offentlig. Jeg vil bare fortelle deg at Johnny ga meg hjerte-lunge-redning i 1995 da jeg tok overdose utenfor The Viper Room, sa hun i videoen, som ble lagt ut på kontoen til en venn.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

Depp er nemlig grunnlegger av nattklubben som befinner seg på Sunset Strip i West Hollywood. På den tida var det et av de hotteste utestedene hvor kjendisene samlet seg på 1990-tallet.

Et knapt år før hun tok overdose hadde hun mistet ektemannen og musiker Kurt Cobain i selvmord i 1994. Hun gikk med andre ord gjennom en svært tøff periode i livet sitt.

- Skrev brev til henne

I løpet av forholdet ble Love og Cubain også foreldre til dattera Frances Bean Cobain, som i dag er blitt 29 år gammel.

Videre i videoen fortalte 57-åringen at Depp ved flere anledninger tok kontakt med dattera. Hun hevdet også at han sendte henne et brev på 13-årsdagen da hun sto midt oppi farens tragiske bortgang, samt moras avhengighet av narkotika.

- Johnny, da jeg var på crack og Frances måtte lide gjennom det med alle disse sosialarbeiderne, skrev han et fire sider langt brev til henne som hun aldri har vist meg, forklarte Love, og la til at hun egentlig ikke kjente Depp så godt på den tida.

HEARD/DEPP: Internett blir fylt med innhold fra rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp og Amber Heard, men nå dukker det også opp videoer av ting som ikke har funnet sted i rettssalen. Video: Tiktok: @tomvamp Vis mer

- Så sendte han limousiner til skolen hennes hvor alle sosialarbeiderne var til stede, igjen, uoppfordret, for at hun og alle vennene hennes skulle se på «Pirates of the Caribbean». Han gjorde det flere ganger, og ga henne eget sete på premierene med navnet hennes på, fortsatte hun.

Avslutningsvis fortalte Love at selv om hun er på Depps side i den pågående ærekrenkelsessaken, har hun fortsatt empati for Heard.

Hun hevdet at hun selv har opplevd å være den mest forhatte kvinnen i USA og i verden. Nå mener hun nemlig at Heard går gjennom det samme, og nettopp derfor har hun empati for henne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer