Skattelister 2022:

Han tjener mer

… men hun har mer penger!

INNTEKT: Det er stor forskjell på Oskar Westerlin og Sophie Spetalens inntekt. Foto: Skjermdump / Instagram
INNTEKT: Det er stor forskjell på Oskar Westerlin og Sophie Spetalens inntekt. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har det florert romanserykter mellom influenser Oskar Westerlin (25) og millardærdatteren Sophie Stray Spetalen (19). De har tilbrakt mye tid sammen, noe som har blitt dokumentert hyppig på sosiale medier.

Duoen har aldri bekreftet at de er noe mer enn bare gode venner, men for kort tid siden la Westerlin blant annet ut en video på Snapchat hvor han skulle kommentere ryktene. Da sa han spøkefullt at de var sammen - om å ha samme mening rundt boller.

Tidlig onsdag morgen ble likningstallene for 2022 offentliggjort, og det er nok flere som lurer på hvordan det står til med økonomien til de to gode vennene.

Snorre Klanderud og Oskar Westerlin har hatt podkasten «Kontoret» sammen, men varsler at de nå tar seg en «solid pause». Vis mer

Det er ingen av dem som ser ut til å lide noen nød - ifølge skattelistene har de begge nok til å klare seg. Det som kanskje er interessant er at Westerlin tjener langt mer enn millardærdatteren, skal vi tro tallene.

Likevel har hun langt mer penger enn det han har.

Westerlins inntekt ligger på nesten 500 000 kroner, mens Spetalen bare hadde en inntekt på 16 000 kroner. Hun ligger derimot milevis foran når det kommer til formue.

25-åringen har 0 kr i formue, mens 19-åringen nesten har 29 millioner.