Avicii

- Han var ikke tilfreds med livet

Aviciis eksstefar snakker om musikerens tragiske bortgang.

VANSKELIG: Ifølge Tommy Körberg, som var sammen med Aviciis mor og har en sønn med henne, hadde unge Tim Bergling det vanskelig mot slutten. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG: Ifølge Tommy Körberg, som var sammen med Aviciis mor og har en sønn med henne, hadde unge Tim Bergling det vanskelig mot slutten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i slutten av april at den tragiske nyheten om at den svenske superstjerna Avicii (28) var død, kom. Artisten, som egentlig het Tim Bergling, døde i Omans hovedstad Muscat, og ble raskt hentet hjem til Sverige av familien.

Først i midten av juni ble det arrangert en begravelse, der venner, familie og kolleger fikk sendt artisten ut på hans siste reise. Musikkelskere over hele verden følte på en kollektiv sorg da dødsbudskapet ble kjent, og alle minnemarkeringene som ble arrangert var en tydelig indikator på hvor elsket han var.

Siden dødsfallet har venner og familie vært svært ordknappe overfor mediene om hva de føler. Nå har imidlertid en venn av familien, som ble kjent med den aspirerende DJ-en da han var barn, snakket om hvordan han tok det vonde budskapet.

- Ikke tilfreds

Tommy Körberg (69) er faren til Berlings halvbror Anton, og har derfor hatt mye å gjøre med den nå avdøde artisten. Han var sammen med artistens mor Anki Lidén på 1970-tallet. Da han gjestet Kristoffer Triumfs podkast «Värvet», ble det derfor naturlig å ta opp Aviciis liv, virke og død - i lys av det nære båndet de to hadde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer