Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Espen Christensen:

Håndballstjerna blir pappa for første gang: - Tøft å reise vekk nå

- Vi har handlet inn det meste nå, ja.

BLIR PAPPA: Espen Christensen kan avsløre til Dagbladet at han blir pappa for første gang. Snart reiser han til Kroatia for å spille EM med resten av håndball-landslaget. Video: Henrik Vinje Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag reiser herrelandslaget til Kroatia hvor de allerede på torsdag skal spille sin første oppkjøringskamp til EM som starter 12. januar.

Selv om store mesterskap og cuper er kjent kost for de fleste spillerne, er det ekstra tungt for noen å måtte reise fra familien.

I juni giftet stjernekeeperen Espen Christensen seg med den svenske fotballspilleren Frida Liljekvist, og nå venter de sitt første barn sammen.

Det kunne landslagskeeperen bekrefte til Dagbladet under pressetreffet med herrelandslaget tirsdag.

  • Se video øverst i saken!

- I begynnelsen av april så kommer førstemann, sier Christensen, og kan røpe at de har fått vite at det blir en gutt.

- Selvfølgelig gleder jeg meg, det skal bli stort, legger han til.

Nygift!

Et innlegg delt av espen christensen (@espench)

Røpet graviditet på Instagram

Allerede i desember røpet Liljekvist at duoen ventet sitt første barn via et innlegg på Instagram.

- Shoutout til det svenske og norske landslaget i håndball og fotball. I april kommer en liten gutt med dobbelt statsborgerskap, skrev den svenske fotballspilleren på Instagram.

Saken fortsetter under:

Til Dagbladet forteller Christensen at det nygifte paret har forberedt seg godt til den nye babyen kommer.

- Vi har handlet inn det meste nå, ja. Det er ikke jeg som har stått for det. Men mora til barnet stoler jeg fullt på når det gjelder det. Hun står for innkjøpet, sier han.

- Blir noen ekstra telefoner

At det blir ekstra tøft å reise fra sin gravide kone, legger Christensen ikke skjul på.

- Det er faktisk litt tyngre enn det har vært tidligere. Det skal jeg innrømme. Men hun har det bra hjemme med sin familie den måneden jeg er borte, så hun er i trygge hender, men litt mer tid på telefonen og facetime og sånt blir det nå da, forteller en spent Christensen.

Saken fortsetter under:

KLAR FOR EM: Eivind Tangen og keeper Espen Christensen under håndballandskampen mellom Norge og Sverige i Terningen arena i Elverum i juni. Nå er de begge klar for EM i Kroatia. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KLAR FOR EM: Eivind Tangen og keeper Espen Christensen under håndballandskampen mellom Norge og Sverige i Terningen arena i Elverum i juni. Nå er de begge klar for EM i Kroatia. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Flere graviditeter

Christensens babynyhet er ikke den eneste fra håndballmiljøet som har skapt overskrifter de siste ukene. I desember var det kvinnelandslaget som stod i fokus, da de spilte håndball-VM. Det ingen visste var at kantspiller Camilla Herrem (31) da var tre måneder på vei med sitt første barn.

Den store begivenheten delte håndballstjernen kort tid etter VM var over. Hun la nemlig ut et bilde i sosiale medier av hennes og samboeren Steffen Stegaviks hund iført en smekke hvor det sto: «GJETT HVA!? Jeg skal bli storesøster».

Saken fortsetter under:

- Ja, jeg er gravid, tre måneder på vei, bekreftet en glad Herrem til Dagbladet.

- Ja, jeg visste at jeg var gravid under VM. Det gikk helt fint. Jeg ville ha fokus på håndballen så det var derfor vi valgte å holde på hemmeligheten litt til, fortalte hun.

Ifølge Herrem skal termin være 1. juli om alt går som planlagt.

- Nå blir det pause fra håndballen en stund, uttalte hun og la til at hun likevel kommer til å heie fram Sola, håndballaget hun spiller for.

DUELL: John Arne Riise og Camilla Herrem prøver seg som nyhetsankere i duell mot Senkveld-duoen Thomas og Harald i kveldens program. Video: TV 2. Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!