Joakim Hykkerud:

Håndballstjerna røper ny kjæreste: - Hun var egentlig ikke interessert

Joakim Hykkerud (32) har gjort ende på singeltilværelsen.

NY KJÆRESTE: Håndballspiller Joakim Hykkerud har funnet lykken med Camilla Groth. Foto: Instagram
NY KJÆRESTE: Håndballspiller Joakim Hykkerud har funnet lykken med Camilla Groth. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er på Instagram at håndballprofilen Joakim André Hykkerud (32) avslører at han har fått seg kjæreste. Landslagsspilleren, som også er tilknyttet Drammen håndballklubb, bekrefter forholdet overfor Dagbladet.

- Vi ble kjærester for rundt tre måneder siden, forteller telemarkingen, som opplyser at hans nye utkårede heter Camilla Groth, er 24 år gammel og jobber som politi.

32-åringen, som også var med til Kroatia under EM i januar, har vært singel de siste åra. Hykkerud forteller at sønnen han har fra et tidligere forhold, Noah (7), lenge har mast om at pappa bør få seg ny kjæreste.

Jeg kunne ikke vært mer heldig!🙏Funnet drømmedama❤️

Et innlegg delt av Joakim Andre Hykkerud (@hykkers)

Tilfeldig møte

- Da jeg møtte Camilla, og det begynte å bli seriøst, omtalte jeg henne som en venn i lang tid. Vi fortalte sønnen min at vi hadde blitt kjærester for tre uker siden, og han tok det veldig fint. Han hadde nok skjønt det lenge før vi sa det, bedyrer håndballproffen.

Paret traff hverandre under tilfeldige omstendigheter i Hykkeruds hjemby Notodden, en sein kveld etter kamp i Drammen.

- Kompisgjengen min var ute og tok noen øl, så jeg dro innom for å si hei før jeg stakk hjem. Det var da jeg så henne for første gang, forteller 32-åringen, og fortsetter:

- Hun var egentlig ikke så interessert i å snakke med meg. Det var et raskt hei, og så fikk jeg ikke så mye mer napp, kan du si. Noen dager etterpå mannet jeg meg opp til å sende henne en melding. Vi møttes deretter igjen i februar, da vi dro på vår første date.

Flyttet hjem for sønnen

Hykkerud beskriver sin nye kjæreste som «en veldig snill og godhjertet jente».

- Hun er veldig morsom og kul, og lik meg på mange måter - noe som gjør at jeg klarer å være meg selv rundt henne. Det liker jeg veldig godt. Også ser hun utrolig bra ut, så jeg er veldig fornøyd. Noen av gutta tuller ofte med at de ikke skjønner hvordan jeg klarte å finne meg en så bra dame, humrer han.

Saken fortsetter under videoen.

- JEG VIL IKKE AVSLØRE DET HER DA: EM 2018 er i gang, men har håndballgutta noen guilty pleasures? Reportere: Julie Solberg, Henriette Eilertsen og Martine Johansen. Foto: Henrik Vinje, Julie Solberg og Henriette Eilertsen. Klipp: Frida Andersen Vis mer Vis mer

Etter å ha spilt for bundesligaklubben TSV Hannover Burgdorf siden sommeren 2016, var Hykkerud tilbake i en norsk eliteserieklubb i februar i fjor. Hovedgrunnen til at 32-åringen valgte å flytte hjem, var for å komme nærmere sønnen.

- Han begynner på skolen fra høsten av, og jeg vil tilbringe mer tid med ham, sa han til Dagsavisen den gang.

Privat har Hykkerud også et større boligprosjekt på gang, og deler stadig bilder på sosiale medier av prosessen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer