Snoop Dogg:

Hånes etter bilde med Kurt Cobain

- Du røyker så mye at du faktisk trodde at bildet var ekte.

BLIR LATTERLIGGJORT AV FANSEN: Rapperen Snoop Dogg delte forrige uke et bilde av seg selv sammen med den avdøde Nirvana-sangeren Kurt Cobain. Bildet har vakt stor oppsikt og flere håner 47-åringen for at han ikke skjønner at bildet er fotoshoppet. Foto: NTB Scanpix
BLIR LATTERLIGGJORT AV FANSEN: Rapperen Snoop Dogg delte forrige uke et bilde av seg selv sammen med den avdøde Nirvana-sangeren Kurt Cobain. Bildet har vakt stor oppsikt og flere håner 47-åringen for at han ikke skjønner at bildet er fotoshoppet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Calvin Cordozar Broadus jr., best kjent under artistnavnet Snoop Dogg (47), delte i forrige uke et uvanlig bilde på Instagram sammen med den avdøde Nirvana-sangeren Kurt Cobain.

Det er Fox News som først omtaler saken.

På bildet ser man den 47 år gamle rapperen og marihuana-entusiasten sammen med Cobain, mens de røyker det som kan se ut som en joint.

Til bildet skrev rapperen «Unge Dogg med Kurt. 92».

Latterliggjør rapperstjernen

Bildet Snoop Dogg delte med sine over 33 millioner følgere, vakte stor oppsikt og flere ble imponert over det sjeldne bildet.

Nirvana-vokalisten ble funnet død i sitt hjem i Seattle-området i april 1994, altså omkring to år etter at det angivelige bildet skulle være tatt. Politiet konkluderte med at Cobain hadde tatt sitt eget liv, men spekulasjonene rundt dødsfallet til mannen som definerte en hel generasjon med sin grunge-rock, har siden vært mange.

«Det her er helt utrolig», kommenterte rapperkollegaen Busta Rhymes (47).

«Legendarisk», skrev skuespilleren Affion Crockett (44).

Det tok derimot ikke lang tid før flere la merke til at bildet var fotoshoppet av Instagram-profilen Vemix. På sistnevntes profil finner man nemlig utallige liknende fotomontasjer av ulike kjente musikere og kjendiser, deriblant den avdøde komikeren og skuespilleren Chris Farley sammen med den avdøde, legendariske tv-profilen Steve Irwin. Vokalisten Jack White (43) er på sin side avbildet med den avdøde musiker-legenden Jimi Hendrix.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer