Molly Rustas:

Hånet for bildeblemme

Flere stusset da influenseren tilsynelatende hadde tatt taxi fra Stockholm til Paris.

LATTERLIGGJORT: Influenser Molly Rustas fikk gjennomgå av følgerne etter en bildetabbe. Foto: Skjermdump Instagram
LATTERLIGGJORT: Influenser Molly Rustas fikk gjennomgå av følgerne etter en bildetabbe. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med sine 230 000 Instagram-følgere er Molly Rustas (28) en av Sveriges største influensere, med innhold om alt fra skjønnhet og mote, til reise.

Det er sistnevnte tema hun nå har vært i hardt vær for, etter at hun la ut et bilde fra det som tilsynelatende skulle være tatt i Paris.

Kort tid seinere ble hun imidlertid tatt på fersken av årvåkne følgere. Nå oppklarer hun forvirringen, ifølge Aftonbladet.

Hånes

Det var i et innlegg på Instagram, publisert tirsdag denne uka, at hun kunne avsløre at hun hadde reist til den franske hovedstaden Paris.

Bildet er tatt i baksetet på en taxi, og har fått bildeteksten «Helloo Parii».

Observante følgere oppdaget imidlertid raskt at hun slettes ikke befant seg i Paris da bildet ble tatt, til tross for at plasseringen hennes var satt til nettopp den franske storbyen.

På vinduet kan man nemlig se et skilt for Taxi Stockholm.

Det fikk flere humorkontoer på TikTok, samt kommentarfeltet, til å nærmest ta fyr, hvor flere blant annet påpekte at «det må være dyrt å ta taxi fra Stockholm til Paris» og hånet influenseren for bildetabben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer