Rupert Grint og «Harry Potter»:

Hang sammen hver dag i ti år. I dag sees knapt «Harry Potter»-stjernene

Rupert Grint gir sjeldent intervju seks år etter den siste filmen.

SEES SVÆRT SJELDEN: Over en periode på ti år tilbrakte Rupert Grint, Daniel Radcliffe og Emma Watson utallige timer sammen som en del av «Harry Potter»-filmatiseringene. I et nytt intervju sier Grint at skuespillerne har lite kontakt i dag. Her er trioen avbildet i 2002. Foto: Reuters/ NTB scanpix
SEES SVÆRT SJELDEN: Over en periode på ti år tilbrakte Rupert Grint, Daniel Radcliffe og Emma Watson utallige timer sammen som en del av «Harry Potter»-filmatiseringene. I et nytt intervju sier Grint at skuespillerne har lite kontakt i dag. Her er trioen avbildet i 2002. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2001 ble de britiske barneskuespillerne Daniel Radcliffe (28), Emma Watson (27) og Rupert Grint (29) stjerner bortimot over natta, da de spilte hovedrollene i den første «Harry Potter»-filmen.

Filmatiseringen av «Harry Potter og de vises stein» ble starten på et ti år langt eventyr for trekløveret, samt for flere av de andre skuespillerne i filmserien.

I et intervju med The Telegraph forteller Rupert Grint om hvordan det var å bokstavelig talt bli voksen på innspillingssettet, der han og motspillerne tilbragte utallige timer hver eneste dag.

- Vi måtte ha minst tre timer skole hver dag, og så dra rett på settet. Men de timene kunne være delt opp, slik at vi kunne være på settet noen timer og så ha 15 minutter med undervisning, minnes Grint.

- Det er ikke tilfelle

I «Harry Potter»-filmene henger Harry Potter (Daniel Radcliffe), Hermine Grang (Emma Watson) og Ronny Wiltersen (Rupert Grint) stort sett sammen som erteris.

Overfor The Telegraph røper imidlertid Grint at det nære forholdet mellom de tre skuespillerne ikke har strukket seg fram til 2017.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer