SINT PÅ DISNEY: Musiker Billy Ray Cyrus langer ut mot Disney-serien Hannah Montana, hvor datteren Miley Cyrus har hovedrollen. Foto: STELLA PICTURES
SINT PÅ DISNEY: Musiker Billy Ray Cyrus langer ut mot Disney-serien Hannah Montana, hvor datteren Miley Cyrus har hovedrollen. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Hannah Montana ødela familien min

Billy Ray Cyrus langer ut mot datterens Disney-serie.

(Dagbladet): I 2006 gikk startskuddet for Disney-serien «Hannah Montana». Seriens hovedrolleinnehaver, den da 14 år gamle Miley Cyrus, ble stjerne over natta.

Siden den gang har jentas uskyldsrene «snill pike»-stempel så godt som forduftet. Skuespilleren og artisten, som nå er 18 år gammel, har de siste årene gjort seg kjent for alt fra minimale sceneantrekk til røyking av rusmidler.

- Ødela familien Nå legger barnestjernens far, musiker Billy Ray Cyrus, skylden på Disney-serien.

- Jeg kan si deg her og nå, den forbanna serien ødela familien min, sier han nå i et intervju med magasinet GQ.

I oktober i fjor ble det klart at Billy Ray søkte om skilsmisse fra Mileys mor, Tish.

- Angrer På spørsmål om han angrer på at datteren ble med på Disney-suksessen, er svaret klart.

- Jeg hater å si det, men ja, det gjør jeg. Jeg hadde tatt det tilbake hvis jeg kunne. Det hadde vært fantastisk å ha hele familien her, trygge, lykkelige og normale.

Country-stjernen skulle ønske at han satte foten ned da han så hvilken retning det gikk med datteren Miley.

CYRUS-KLANEN: Her er hele Cyrus-klanen samlet til premieren av Miley Cyrus' «Hannah Montana»-film i 2009. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Jeg skulle ha vært en bedre forelder. Jeg skulle ha sagt: «nok er nok, dette begynner og bli farlig og noen vil ende opp med å bli såret». Jeg skulle ha gjort det, men gjorde det ikke.

- Jeg er skuffa over meg selv Tidligere denne måneden kom tenåringsidolet selv med en uttalelse om den famøse bong-røykingen.

- Jeg er ikke perfekt. Jeg gjorde en feil. Jeg er skuffa over meg selv for at jeg har skuffa fansen min, sa hun i et intervju med bladet Marie Claire.

- ANGRER: Miley Cyrus' far, Billy Ray Cyrus, mener datterens Disney-serie splittet familien. Foto: Scanpix Vis mer