Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hanne Kroghs sønn skal lede reiseprogram

- Det er ikke helt tilfeldig at jeg var voksen før jeg valgte en slik jobb hjemme i Norge.

SKAL LEDE REISEPROGRAM: Sverre Krogh Sundbø skal sammen med Thomas Leikvoll lede programmet «Reisebyrået» på Canal9.  Foto: Lise Grønskar
SKAL LEDE REISEPROGRAM: Sverre Krogh Sundbø skal sammen med Thomas Leikvoll lede programmet «Reisebyrået» på Canal9. Foto: Lise Grønskar Vis mer

(Dagbladet): Nesten nøyaktig ett år etter at kanalen Canal9 hadde sine første sendinger i fjor høst, røper de hva som blir å se på tv-skjermen denne høsten.

Sentralt i den nye tv-kanalens satsing står tv-programmet «Livsstilsguiden» og reiseprogrammet «Reisebyrået», som skal ledes av Thomas Leikvoll (42) og Sverre Krogh Sundbø (31).

- Humørfylte gutter Duoen skal reise rundt både innenlands og utenlands og lære nordmenn om ulike reisemål, fornuftig kredittkortbruk, å finne billige flybilletter og hva slags forsikring man egentlig bør kjøpe med det de kaller en «morsom vinkling».

- Vi er to humørfylte gutter som liker å reise. Det kommer til å bli jævlig gøy tv. Dette er et tema som ligger våre hjerter nær, sier Leikvoll.

Han forteller at de to programlederne traff hverandre for første gang tidligere i sommer.

- Vi fant tonen umiddelbart. Jeg er glad for å ha Sverre som min «partner in crime», sier Leikvoll, som har lang erfaring som tv-fjes.

Også Krogh Sundbø er fornøyd med valget av makker.

- Vi komplimenterer hverandre. Thomas har en utrolig erfaring fra både stand up og tv, som vi kan spille videre på. Jeg har en litt mer allmenn bakgrunn, men tv-jobbing har stått i fokus de siste fire årene, sier den ferske Canal9-profilen, som også er kjent som en habil pokerspiller.

Har lært av artistmoren Krogh Sundbø er sønn av den folkekjære artisten Hanne Krogh. Han mener han har lært mye av å vokse opp med en profilert mor.

- Jeg føler at jeg vet veldig godt hva jeg går til, når jeg tar en jobb der jeg får lov til å forholde meg til offentligheten. Det er ikke helt tilfeldig at jeg var voksen før jeg valgte en slik jobb hjemme i Norge, sier han.

Den ferske programlederen skryter stort av sin mor.

- Hanne Krogh er nok den jenta jeg kjenner med lavest Hanne Krogh-faktor. Hun er veldig mye mer rocka enn folk flest vet eller skulle tro, og har mange fantastiske egenskaper som jeg har vært heldig å få oppleve og lære av på nært hold. Hun er ekstremt god på det hun holder på med. Hun har fått stå på en scene i over 40 år, og det er ikke mulig om man ikke har spesielle evner til å formidle.

Programmet «Reisebyrået» har premiere 1. oktober, og skal sendes fire dager i uka.

NY TV-DUO: - Vi er to humørfylte gutter, sier Thomas Leikvoll om seg og makker Sverre Krogh Sundbø. Foto: Lise Grønskar
NY TV-DUO: - Vi er to humørfylte gutter, sier Thomas Leikvoll om seg og makker Sverre Krogh Sundbø. Foto: Lise Grønskar Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media