Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hanneli Mustaparta:

Hanneli Mustaparta er forlovet

Det avslører hun selv i et innlegg på Instagram.

FORLOVET: Den norske modellen Hanneli Mustaparta har forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug. Foto: Andreas Fadum.
FORLOVET: Den norske modellen Hanneli Mustaparta har forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug. Foto: Andreas Fadum. Vis mer

(Dagbladet): Den norske modellen og it-jenta Hanneli Mustaparta (35) har forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug (34). Det avslører hun selv i et Instagram-innlegg.

Under et bilde av seg selv som viser fram forlovelsesringen i eksotiske omgivelser, skriver hun:

- Jeg er forlovet med kjærligheten i mitt liv, Stian Skaug. Han fridde i den mest romantiske settingen, skriver hun blant annet i innlegget.

Base i Oslo

Mustaparta har gjort stor internasjonal karriere som modell, men har de seineste åra hatt base i Oslo.

Det var i februar 2017 det ble kjent at Mustaparta hadde funnet kjærligheten med Stian Skaug, som jobber som naprapat ved en klinikk i Oslo.

Mustaparta er kjent for å være relativt mediesky, og da Dagbladet møtte modellen i august i fjor var hun også tilbakeholden med informasjon rundt kjæresten.

- Jeg koser meg masse med kjæresten. Vi har det fint, svarte hun på spørsmål fra Dagbladet, men ønsket ikke å kommentere hvordan de to møttes.

- Nei, det får nesten være en privatsak, sa hun med et smil.

NORSK SUKSESSMODELL: Hanneli Mustaparta fronter Louis Vuitton sammen med svenske Elin Kling og russiske Miroslava Duma i en promoteringsvideo. Vis mer Vis mer

Lei av jetsett-livet

Mustaparta har gjort stor karriere som modell siden hun var i slutten av tenåra. Hun har gjort jobber for Calvin Klein, Vogue, Elle og Harper's Bazaar, for å nevne noen. Til Dagbladet har hun tidligere forklart at hun er blitt lei av reisingen og at hun forsøkte å roe litt ned.

- Jeg prøver å roe ned litt på reisingen nå. Jeg har egentlig ikke bodd noe særlig hjemme siden jeg var 19 år gammel, og nå blir jeg 35 i oktober. Livet har gått med til altfor mye reise og altfor lite tid med familien her hjemme, fortalte hun den gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media