Hanneli Mustaparta:

Hanneli Mustaparta er forlovet

Det avslører hun selv i et innlegg på Instagram.

FORLOVET: Den norske modellen Hanneli Mustaparta har forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug. Foto: Andreas Fadum.
FORLOVET: Den norske modellen Hanneli Mustaparta har forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug. Foto: Andreas Fadum. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske modellen og it-jenta Hanneli Mustaparta (35) har forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug (34). Det avslører hun selv i et Instagram-innlegg.

Under et bilde av seg selv som viser fram forlovelsesringen i eksotiske omgivelser, skriver hun:

- Jeg er forlovet med kjærligheten i mitt liv, Stian Skaug. Han fridde i den mest romantiske settingen, skriver hun blant annet i innlegget.

Base i Oslo

Mustaparta har gjort stor internasjonal karriere som modell, men har de seineste åra hatt base i Oslo.

Det var i februar 2017 det ble kjent at Mustaparta hadde funnet kjærligheten med Stian Skaug, som jobber som naprapat ved en klinikk i Oslo.

Mustaparta er kjent for å være relativt mediesky, og da Dagbladet møtte modellen i august i fjor var hun også tilbakeholden med informasjon rundt kjæresten.

- Jeg koser meg masse med kjæresten. Vi har det fint, svarte hun på spørsmål fra Dagbladet, men ønsket ikke å kommentere hvordan de to møttes.

- Nei, det får nesten være en privatsak, sa hun med et smil.

Lei av jetsett-livet

Mustaparta har gjort stor karriere som modell siden hun var i slutten av tenåra. Hun har gjort jobber for Calvin Klein, Vogue, Elle og Harper's Bazaar, for å nevne noen. Til Dagbladet har hun tidligere forklart at hun er blitt lei av reisingen og at hun forsøkte å roe litt ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer