Donald Trump om hertuginne Meghan:

Håper hertuginne Meghan stiller i presidentvalg

- Jeg håper det skjer, sier den tidligere presidenten.

UTTALER SEG: Donald Trump er ikke nådig i sin dom over hertuginne Meghan. Han ønsker imidlertid gjerne å se henne i neste presidentvalg. Foto: Olivier Douliery / AFP / NTB
UTTALER SEG: Donald Trump er ikke nådig i sin dom over hertuginne Meghan. Han ønsker imidlertid gjerne å se henne i neste presidentvalg. Foto: Olivier Douliery / AFP / NTB Vis mer
Publisert

De siste par ukene har det blitt skrevet side opp og side ned om hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36). Etter deres mye omtalte intervju med Oprah Winfrey (67) har de nemlig hatt søkelyset rettet mot seg fra alle klodens hjørner.

Det har også ført til at flere og flere har kastet seg inn i debatten om hertugparet av Sussex. Noen er enige med paret og deres uttalelser, andre er sterkt uenige.

Blant de som kanskje har fått aller mest oppmerksomhet for sine uttalelser, er tv-profilen Piers Morgan (55).

En av de som nå kaster seg inn i debatten, er tidligere president Donald Trump (74). Det gjør han i forbindelse med et intervju med Fox News.

STORMER UT: Her stormer Piers Morgan ut under «Good Morning Britain»-sendingen. Video: ITV. Vis mer

- Ikke fan av henne

Den tidligere presidenten er nemlig klar i sin tale hva gjelder hans følelser overfor 39-åringen, på grunn av hvordan hun snakker om den britiske kongefamilien - spesielt dronning Elizabeth (94).

- Jeg er ikke fan av henne. Jeg liker ikke hvordan hun snakker om kongefamilien, og dronninga. Jeg kjenner dronninga, som du vet. Jeg har møtt dronninga, og jeg synes hun er en fantastisk person. Jeg liker ikke Meghan, uttaler han.

- KJENNER DRONNINGA: Donald Trump misliker hertuginne Meghan for måten hun snakker om den britiske kongefamilien på. Foto: Chris Jackson/Pool Photo via AP/NTB
- KJENNER DRONNINGA: Donald Trump misliker hertuginne Meghan for måten hun snakker om den britiske kongefamilien på. Foto: Chris Jackson/Pool Photo via AP/NTB Vis mer

Det er imidlertid ikke alt han avslører.

Den siste tida har det nemlig sirkulert rykter om at hertuginne Meghan skal stille til presidentvalg i 2024, etter at tabloidavisa Daily Mail publiserte en sak der de spekulerte på om hertuginnen ønsket å bli den første kvinnelige presidenten i USA.

Spekulasjonene skal ha oppstått etter at hertuginnen anigvelig møtte demokratiske representanter. Disse opplysningene er ikke bekreftet.

Tabloidavisa siterte ikke navngitte politiske kilder, og det er derfor uklart om det er noe hold i ryktene. Den tidligere presidenten innrømmer likevel at han mer enn gjerne skulle stilt i en eventuell valgkampanje mot hertuginnen.

På spørsmål om hva han tenker om at Meghan muligens planlegger å stille i neste presidentvalg svarer han nemlig følgende:

- Jeg håper det skjer. Hvis det skjer, tror jeg at jeg har et enda sterkere ønske om å stille, sier Trump, uten å ville utdype om han har planer om å stille i presidentvalget i 2024.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet. Vis mer

Team Piers

Dette er ikke første gang 74-åringen uttrykker sine følelser overfor hertuginnen av Sussex. Det gjorde han nemlig indirekte seineste forrige uke.

Trumps tidligere rådgiver Jason Miller fortalte nemlig nylig i en podkast hva Trump skal ha sagt etter å ha sett Oprah-intervjuet. Samtalen er gjengitt av en rekke internasjonale medier, deriblant New York Post og The Independent.

- President Trump sa «hun er ikke bra, jeg har sagt det før og nå kan alle se det», skal han ha uttalt, ifølge Miller.

RASER: Journalist og programleder Piers Morgan raser over nattens intervju med Meghan og Harry. Video: CBS/ITV Vis mer

74-åringen skal også, ifølge Miller, ha gjort det tydelig at han var på nevnte Piers Morgans «side».

- Jeg er på team Piers. Piers Morgan er den beste, han er den største, og de forsøkte å kansellere ham bare fordi han kritiserte Meghan Markle, skal Trump ha uttalt til Miller.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer