Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

James Corden:

Håpet stjernas barn fikk kreft. Nå slår han tilbake

Hevder det hele var en spøk.

SVARER HARDT: En Twitter-bruker skrev at han håper James Cordens barn får kreft. Det fikk stjerna til å reagere sterkt. Foto: NTB Scanpix
SVARER HARDT: En Twitter-bruker skrev at han håper James Cordens barn får kreft. Det fikk stjerna til å reagere sterkt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste ukene, eller åra blir det vel mer riktig å si, har ivrige «Game of Thrones»-fans fulgt serien med samme navn slavisk. Natt til mandag var det over og ut for «Game of Thrones», da den siste episoden av sesong åtte ble sendt.

Men inntil den aller siste episoden ble vist, har det vært en uskreven regel blant seerne at ingenting fra episodene skal spoiles.

Det gjorde imidlertid den kjente programlederen James Corden (40) under sitt eget TV-program forrige uke, men det burde han mildt sagt ikke ha gjort.

- Tenk deg om

Spesielt én følger har etter avsløringen tatt til Twitter, og raser mot Corden. Twitter-brukeren gikk så langt at stjerna nå har sett seg nødt til å slå hardt tilbake mot ham.

- Det er så dårlig at du ikke kan se på TV uten at en feit jævel spoiler noe. Heldigvis fikk jeg sett episoden før dette, men jeg håper seriøst at ungen hans får kreft, raste brukeren på sin Twitter-profil, ifølge The Blast.

TREBARNSFORELDRE: James Corden med kona Julia Carey på MET-gallaen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: James Corden med kona Julia Carey på MET-gallaen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den grove meldingen har i etterkant blitt sletta, men det stoppet ikke Corden fra å fyre seg opp og svare tilbake. Det skal riktignok sies at 40-åringen, som fikk sitt tredje barn med kona Julia Carey i desember 2017, klarte å holde seg saklig da han svarte.

- Dette er, uten tvil, det mest opprørende man noen gang kan si om meg eller familien min. Vær snill og bruk et minutt og tenk over hva du akkurat skrev, og ikke minst om du ønsker å være en person som sier slike ting offentlig. Jeg tror du er bedre enn som så, skriver Corden på Twitter.

Twitter-brukeren, som har sletta meldinga si, forsøkte raskt å redde seg inn hos «The Late Late»-programlederen, og hevdet det hele bare var en spøk.

NB! SPOILERE: Nest siste episode av «Game of Thrones» ga oss overraskelser, dramatikk og bjeller. Tronetid-panelet gir deg alt du trenger å vite fra «The Bells». Med: Marie L. Kleve Inger Merete Hobbelstad Marie Røssland Vis mer

Bortforklaring

Forklaringen falt likevel ikke i god jord hos Corden.

- Vel, jeg så hva du håpet for sønnen min. Mitt håp for dine barn er at de aldri får lese at deres mor eller far ønsket at et annet barn skulle få kreft som en spøk, skrev han tilbake, og fortsatte:

- For uansett hvordan du forsvarer dem, så vil de aldri forstå hvordan du kunne skrive noe sånt. God natt.

Brukerens Twitter-konto har i ettertid blitt stengt, skriver People. Cordens meldinger, som var svar på Twitter-brukerens meldinger, har også blitt fjernet.

Åpen om kreftsykdommen

James Corden har i flere år vært en svært populær TV-profil, og er også godt kjent for innslaget «Carpool Karaoke». Der inviterer han berømte artister til å sitte på med han mens han kjører rundt, slår av en prat og synger for full hals.

Under en spesialsending i forbindelse med «Stand Up To Cancer» i fjor, der formålet er å støtte ny forskning og behandling for kreftpasienter, var innslaget preget av noe helt annet, et tema som tydelig, ikke sjokkerende, går inn på 40-åringen.

Saken fortsetter nedenfor.

Da var det nemlig artist Michael Bublé (43) som var den aktuelle gjesten i Cordens karaokebil, og det ble raskt følsomt da han åpnet opp om sønnen Noahs (5) kreftsykdom.

- Det er smertefullt å snakke om. Han fikk diagnosen, og det var det. Hele livet mitt ble ødelagt, sa han, ifølge USA Today.

Det var i 2016 det ble kjent at sangerens den gang to år gamle sønn hadde blitt rammet av kreft. Bublé har flere ganger siden vært åpen om den tøffe tida.

I «Carpool Karaoke» fortalte sangstjerna at hele familien nærmest har bodd på barnesykehuset i Los Angeles mens sønnen har vært under behandling.

I tillegg til sønnen Noah, har Bublé og kona Luisana Lopilato (31) sønnen Elias (3) og dattera Vida, som ble født i juli i fjor.

ÅPNER OPP: Sanger Michael Bublé åpnet opp om sønnens kreftsykdom på James Cordens «Carpool Karaoke». Video: CNN Vis mer

Dyp kjærlighet

Selv om sønnen nå er på bedringens vei, la ikke sangeren skjul på at de siste åra har vært ubeskrivelig tunge.

- Det går ikke fint med meg, sa han, og la til at han har støttet seg på kona i perioder han har følt seg fullstendig maktesløs:

- Da alt dette startet fikk jeg en styrke som gjorde at vi klarte å løfte oss og bli positive. Da cellegiftbehandlingen var over og de sa: «vi klarte det», «det går fint», «han har det fint», falt jeg totalt sammen. Kona mi løfter meg opp nå.

I likhet med Bublé har Corden tre barn, siste fikk han som nevnt i 2017.

- Det er to ting som skjer når du blir pappa. Det ene er at du ikke skjønner den dype kjærligheten du kan føle for noen du nettopp har møtt. Det andre er at du også innser likegyldigheten overfor vennene dine som ikke har barn. Og det er en enorm ting, har Corden tidligere fortalt.

Sammen med kona Julia Carey har han sønnen Max (8) og døtrene Carey (4) og Charlotte (1).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!