Jørgine Massa Vasstrand:

Har blitt syke

Danseløvene har blitt syke, rett før premieren av «Skal vi danse».

PASSER DÅRLIG: Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand har blitt syke, det passer dårlig når det nærmer seg dansepremiere. Foto: Espen Solli
PASSER DÅRLIG: Santino Mirenna og Jørgine Massa Vasstrand har blitt syke, det passer dårlig når det nærmer seg dansepremiere. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager forbereder 13 norske kjendiser seg på å innta «Skal vi danse»-parketten om bare ei drøy uke.

De fleste av dem oppholder seg på dansesenteret og øver for harde livet, men ett par har imidlertid valgt å lade opp på en annen måte.

Jørgine Massa Vasstrand (33) og hennes dansepartner Santino Mirenna (28) er på plass i Kypros, ettersom Vasstrand hadde en planlagt jobbreise dit.

Til nå har duoen danset og terpet etter beste evne mellom jobbslaga, til varmegrader og full sol. På Instagram røper Vasstrand at de nå har blitt syke.

- Det passer ikke å være syk nå ass. Sipper te i 35 varmegrader, skriver 33-åringen på Instagram.

Hun følger opp med å fortelle følgerne sine at det ikke er snakk om corona.

FAMILIEVENN: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun hadde et spesielt ønske da de ringte og ville ha henne med på «Skal vi danse all stars» denne høsten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Sengeliggende

- Vi har blitt litt syke begge to, forteller Vasstrand når Dagbladet slår på tråden.

- Hvordan påvirker det forberedelsene til «Skal vi danse»?

- Det påvirker oss i den forstand at det ikke blir så mye dansetrening, svarer hun og forteller at dansepartneren har vært sengeliggende.

Selv har hun også vært syk, men klart å holde treningstimer og annen jobb i gang.

- Er dere stressa med tanke på at premieren nærmer seg?

- Ja, man blir jo det. Samtidig så prøver jeg å ikke tenke på det akkurat nå. Jeg tar en dag om gangen, formen er bedre i dag. Santino er også bedre i dag.

TILBAKEBLIKK: Om kort tid starter en ny sesong av «Skal vi danse». Nytt for sesongen er at det er tidligere deltakere som kommer tilbake for å konkurrere. Vi har tatt et tilbakeblikk på hvordan deltakerne gjorde det sist de var med. VIDEO: TV 2/Rød Løper. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

Influenseren sier til Dagbladet at de har testet seg for corona og at de heldigvis ikke har det. Begge sliter med influensaliknende symptomer.

- Vi ser positivt på det og skal bli klare uansett, fastslår Vasstrand.

Kommer hjem dagen før

Da Dagbladet snakket med danseduoen tidligere denne uka, kunne de røpe at Vasstrand kommer tilbake til Norge bare en dag før «Skal vi danse»-premieren. Samtidig fortalte de at Mirenna reiser tidligere, for å være med på parkettprøver.

- Jeg synes det er stressende. Det er også stressende at Santino drar de siste dagene før sending, mens jeg er her alene uten mulighet til å terpe - og det er jo da man har mest lyst til å terpe, sa treningsinfluenseren til Dagbladet og fulgte opp:

- Ikke helt optimalt, men vi skal ikke klage.

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

De uttalte også at de hadde tro på at premieren ville gå kjempebra.

- Vi kommer til å løse det på den ene eller den andre måten. Så skal jeg være klar til lørdag uansett hvordan det blir, sa Vasstrand.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer