Malin Hammersgård og Lotte Hammersgård:

«Har de ikke hørt om prevensjon?»

«Unge mødre»-duoen forteller om tilbakemeldingene.

MOR OG DATTER: Malin og Lotte Hammersgård har fått mange reaksjoner den siste uka. Foto: Henriette Eilertsen/Se og Hør
MOR OG DATTER: Malin og Lotte Hammersgård har fått mange reaksjoner den siste uka. Foto: Henriette Eilertsen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke skrev Dagbladet om Malin (33) og Lotte Hammersgård (18) som fortalte ærlig om sin nye hverdag. Mens førstnevnte ble mormor i fjor, ble Lotte mor for første gang da lille Ole Konrad kom til verden.

I ettertid har mor og datter fått enorm oppmerksomhet i sosiale medier, men alle tilbakemeldinger har ikke vært like hyggelige.

Forventet negativitet

På spørsmål om hva slags reaksjoner hun har fått, påpeker Malin at de fleste er hyggelige, spesielt de som er skrevet direkte til henne.

- Det er nok mange som også er nysgjerrige da jeg har fått en del nye følgere. Jeg kan forstå at det kan være spennende og fascinerende å følge en så ung mamma og mormor, det hadde jeg nok gjort selv også, sier hun, og fortsetter:

- Noen negative kommentarer har det blitt, men det forventet jeg også. Jeg leste gjennom noen på Facebook, men det var veldig «forsiktige» kommentarer.

Ifølge 33-åringen har enkelte skrevet at de ble mormor seinere i livet enn det Malin ble, og at de derfor skal ha hatt mye mer tid til barnebarnet enn det Malin angivelig har.

På Instagram har kommentarene også vært hyggelige. Det er nemlig på TikTok at nettrollene virkelig har kommet fram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer