Linn Wøyen Lenes:

- Har det helt fantastisk

Åpner seg om livet som mamma.

BLITT FORELDRE: Linn Wøyen Lenes og Øystein Solberg møttes på «Ex on the beach» i 2020. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLITT FORELDRE: Linn Wøyen Lenes og Øystein Solberg møttes på «Ex on the beach» i 2020. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Linn Wøyen Lenes (23) og Øystein Lihaug Solberg (25) møttes første gang under innspillinga av realityprogrammet «Ex on the beach» i 2020, der kjærligheten blomstret nærmest fra første stund.

For en knapp måned siden kunne paret dele den gledelige nyheten om at de har fått en datter. Den lille jenta har fått navnet Amelia.

Etter tre uker som mamma legger ikke Wøyen Lenes skjul på at hun har det veldig bra om dagen.

- Vi har det virkelig helt fantastisk, og livet som mamma er virkelig ti ganger bedre enn livet var før, sier hun til Dagbladet.

Fødselsangst

Tidligere har 23-åringen delt på Instagram at hun har kjent på fødselsangst.

Nå forteller hun at hun til slutt bare gledet seg til å føde og at selve fødselen gikk mye bedre enn forventet.

EMOSJONELL: «Ex on the beach»-profilen Linn Wøyen Lenes ønsker å hjelpe andre ved å være åpen om sin tunge fortid. Video: Rød Løper/Linn Wøyen Lenes Vis mer

- Jeg var virkelig så sliten og lei på slutten, og bare gledet meg til å føde. Gikk fra å ha skikkelig fødselsangst til å glede meg, og fra å glede meg til å få en så fantastisk fødsel.

Hun forteller at fødselen ble igangsatt, noe hun også opplevde som svært positivt, og legger til:

- Med en gang hun var ute følte jeg meg bare mer og mer som meg selv igjen. Den boblen vi var inne i bare oss tre uker etterpå var bare fylt av så enorm kjærlighet og ro. Som Øystein sa: «Jeg elsker deg så mye mer nå som vi har fått henne og det trodde jeg ikke var mulig», ler hun.

- Gråter ikke

De siste ukene har paret brukt på å bli kjent med det nyeste tilskuddet av familien, og Wøyen Lenes forteller at hun ble overrasket over hvor forskjellige babyer er.

- Amelia er så rolig og fornøyd hele tiden, så ting er ikke så tøft som det er for foreldre med barn som gråter masse. Amelia gråter ikke, hun sier bare ifra om at nå er hun sulten eller trøtt, men ellers er hun virkelig så rolig - så der er vi heldige, sier 22-åringen og fortsetter:

FORTSATT STORMFORELSKET: Det er snart ett år siden Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg forelsket seg på «Ex on the Beach». Mye har skjedd siden den gang. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi var ute og spiste på Egon på bursdagen min, og hun var da nøyaktig tre uker og det var null problem. Hun sov igjennom all støyen fra prat rundt oss.

Da Dagbladet tok en prat med Wøyen Lenes i mai, delte den tidligere realitydeltageren tanker om hva slags foreldre hun håper de blir.

- Vi er veldig åpne og aksepterende overfor alle. Vi dømmer ikke i det hele tatt. Det føler jeg er et lite problem i dag. Det er derfor det er så mye mobbing, fordi barn kopierer foreldrene sine. Vi kommer til å være veldig strenge på at det ikke kommer til å være akseptabelt å snakke nedverdigende om noen. Og at vi støtter henne uansett.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer