Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bianca Ingrosso:

- Har det ikke så bra

Bianca Ingrosso lever et liv mange trolig misunner henne. Nå letter hun imidlertid på sløret om at alt ikke er like rosenrødt.

HOLDER SEG HJEMME: Bianca Ingrosso forteller åpenhjertig til følgerne sine at hun ikke føler for å sosialisere seg. Foto: Henriette Eilertsen
HOLDER SEG HJEMME: Bianca Ingrosso forteller åpenhjertig til følgerne sine at hun ikke føler for å sosialisere seg. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer

Den siste tida har den svenske influenseren og tv-profilen Bianca Ingrosso (25) gått ærlig ut og fortalte at hun føler seg langt nede om dagen. Hun vil helst ikke omgås mennesker, har lite energi og føler at hun ikke helt er seg selv.

I en forholdsvis ny video på Youtube-kanalen hennes, forteller 25-åringen nå at hun egentlig ikke har det så greit.

- Jeg har det ikke så bra psykisk, og som jeg har fortalt til dere er jeg bare hjemme og forsøker å hvile og ikke sosialisere meg. Jeg tar det bare helt rolig, forteller hun i videoen ifølge Expressen.

Videre forteller «Wahlgrens Värld»-stjerna at hun finner mye støtte i å snakke med følgerne sine, men at hun ikke kommer til å fortelle akkurat hva som skjer i livet hennes nå.

Video: Thea Hope / Reporter: Henriette Eilertsen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

Vil bli samboere

I stedet svarer hun på spørsmål om forholdet til kjæresten Phillipe Cohen, som hun har vært sammen med av og på i flere år.

Paret har den siste tida bodd sammen hjemme hos Ingrosso, men kjæresten eier fremdeles sin egen leilighet. Nå håper influenseren at de kan flytte sammen permanent innen kort tid.

- Vi er allerede samboere for han bor jo her, men det er luksus at han har en leilighet i samme blokk bare noen dører herfra. Det er ikke det at vi ikke er klare, for han har jo bodd her et halvt år, forteller hun.

Ifølge 25-åringen har paret sovet sammen nærmest hver natt utenom den siste tida. Hun påpeker også at det er deilig at han kan gå hjem til seg hvis de har kranglet.

Til tross for at situasjonen fungerer for de to turtelduene, er de klare for å ta det neste steget sammen. Dette kommer kanskje som en overraskelse på flere følgere.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Av og på

Det siste året har det nemlig vært knyttet stor forvirring til forholdet mellom Ingrosso og Cohen. Duoen har funnet tilbake til hverandre etter brudd en rekke ganger, og ryktene rundt forholdet har vært mange.

- Akkurat nå er det noe jeg ikke vil prate om, for jeg har snakket så mye om vårt forhold hele tida. Vi prøver bare å finne ut av ting nå, har Ingrosso tidligere uttalt til Dagbladet.

I januar i fjor bekreftet «Wahlgrens Värld»-stjerna at paret hadde gått hver til sitt etter fem år sammen, men allerede i april kunne hun avsløre at de var sammen igjen.

I fjor sommer kunne det imidlertid se ut til at lykken hadde tatt slutt igjen, og fansen befant seg nok en gang i uvisshet.

I en video lagt ut på den svenske influenserens YouTube-kanal like før nyttår, kunne hun derimot fortelle at hun feiret jul med Phillipe og hans familie i Göteborg.

Da hadde 25-åringen imidlertid ikke avslørt hvorvidt de var et par igjen eller ikke. I januar tok hun derimot tyrene ved hornene, og bekreftet at hun nok en gang hadde funnet tilbake til eksen.

View this post on Instagram

I LOVE YOU 🖤

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Tok kjæresten i forsvar

Avsløringen kom på realityprofilens egen Instagram-konto, der hun i et innlegg erklærte sin kjærlighet for Phillipe. Det har hun gjort flere ganger, og tidligere i år måtte hun også ta kjæresten i forsvar etter at fansen mente at Ingrosso ikke har det bra i forholdet, og at Cohen ikke er forelsket i tv-stjerna.

«Vil benytte anledningen til å forklare litt ettersom det er så mange som vil forklare meg om Phillipe er forelsket i meg eller ikke. Problemene vi har/hadde er selvfølgelig mellom oss to, men jeg vil presisere at både jeg og Phillipe har gjort det slutt av forskjellige grunner, men på en annen side har jeg aldri tvilt på følelsene hans for meg», skrev Ingrosso i sosiale medier.

«Sykt at jeg trenger å forklare og tydeliggjøre det, men jeg har fått noen kommentarer nå som sier at han ikke er forelsket i meg. Vi er forelsket og lykkelige sammen, så gjerne dropp å dele ekle kommentarer om hans kjærlighet til meg er ekte eller ikke», avsluttet hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!