TikTok-stjernen overrasker:

Har elleve barn med åtte menn

Phi refses i kommentarfeltet for innholdet sitt.

MOR TIL ELLEVE: Phi har til sammen elleve barn, men ønsker seg flere. Foto: Skjermdump fra TikTok/ @Phideudoraa
MOR TIL ELLEVE: Phi har til sammen elleve barn, men ønsker seg flere. Foto: Skjermdump fra TikTok/ @Phideudoraa Vis mer
Publisert

På TikTok florerer det av oppsiktsvekkende videoer, og flere profiler sanker både stor oppmerksomhet og mange følgere ved å by på historier utenom det vanlige.

Det gjør også den amerikanske TikTok-stjernen Phi, bak brukernavnet Phideudoraa, som deler at hun har elleve barn med åtte ulike fedre. Og hun ønsker seg gjerne flere, skriver svenske Hänt.

- Fortsatt fem fedre om tre dør

På TikTok deler den Memphis-baserte ellevebarnsmoren små glimt fra familiens hverdag, der flere av barnefedrene ofte medvirker.

På grunn av sin unike familiesituasjon, opplever Phi stadig å få kritikk.

Amerikaneren ser imidlertid ikke ut til å ta seg nær av slakten, skal vi tro en TikTok-video som nå har gått viralt. Hun ser tvert imot på flere barnefedre som noe positivt.

ROMANSERYKTER: Tonje Frigstad og Sander «Randulle» Dale svarer på romanseryktene etter «Forræder». Reporter: Celina Morken. Video: Jenny Emilie Aas. Vis mer

- Om du har én og tar bort én så har du null. Men om du har åtte og tar bort tre så har du fremdeles fem. Om jeg bare hadde én far og han dro eller døde, så ville barna mine vært uten en far, forklarer hun til sine over hundre tusen følgere.

- Men hvis jeg har åtte og tre dør, så har barna mine fortsatt fem fedre.

I kommentarfeltet mottar hun imidlertid lite forståelse.

«Dette er ikke Pokémon», du trenger ikke å fange alle, skriver en følger.

Andre omtaler henne som den kvinnelige versjonen av stjernen Nick Cannon (42), som har tolv barn med flere ulike mødre.

Vil ha elleve barn til

Det er tilsynelatende god stemning mellom Phi og hennes tidligere flammer. I en fersk TikTok-snutt har hun introdusert følgerne for sju av åtte barnefedre. Hvorfor den siste barnefaren ikke er inkludert, er ikke kjent.

VIRAL: Norske Pia Notøy (22) fra Fosnavåg går viralt og er sett av millioner på Tiktok. Video: Pia Notøy via Tiktok. Klaus Fjellro / Rød løper. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

Til tross for å trolig ha en hektisk hverdag som forelder til elleve, er hun likevel ikke ferdig med barn, kan hun fortelle.

- Jeg vil ha 19 til, bare så jeg kan gjøre det jevnt.

Det er imidlertid ikke kjent om det var en spøk, eller om Phi faktisk ønsker å utvide familien.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer