Jon Almaas:

Har ennå ikke mottatt «71»-premien

Vant «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», men gevinsten lar vente på seg.

VANT: Jon Almaas (52) danket ut Øystein «Pølsa» Pettersen (37) i finalen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Video: Dplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mars at Jon Almaas (52) kunne slippe jubelen løs på Nordkapp, da seieren i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» var et faktum. Etter en spenningsfylt og nervepirrende finale mot Øystein «Pølsa» Pettersen (37), trakk 52-åringen altså det lengste strået.

Som vinner av realityprogrammet stakk ikke Almaas bare av med tittelen «Norges tøffeste kjendis» - han ble også eier av en splitter ny bil. Premien har vinneren riktignok ikke sett noe til ennå, over et halvt år etter endt innspilling.

Venter fortsatt

Og skal man tro Almaas selv, er ventetida fortsatt ikke over. Da Dagbladet tok kontakt med 52-åringen for å høre om han hadde funnet ut hva han skulle gjøre med vinnerbilen, fikk vi følgende til svar:

- Niks. Får den ikke før oktober. Så vi får se, skrev Almaas i en tekstmelding.

Hvorfor «71»-vinneren må vente helt til høsten med å motta premien, som er unormalt lang ventetid, kan pressekontakt for «71 grader nord» i Discovery, Marianne Aambø forklare dreier seg om følgende:

- Vinnerbilen, en Toyota Rav4 Plug-In Hybrid, kommer ikke på norske veier før i september, og det er grunnen til at han ikke får den før. Jon fikk tilbudet om en annen modell som kunne leveres med en gang, men synes det gikk fint å vente, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer