Kongefamilien:

Har fått bursdagsinvitasjon av prins Charles

- Har allerede reist til London.

BEDT I BURSDAG: Kongen og dronningen er blitt invitert til prins Charles' 70-årsfeiring i England. Her er dronning Sonja, prins Charles, hertuginne Camilla og kong Harald avbildet på Slottet i 2012, under et offisielt besøk fra Charles og Camilla. Foto: NTB Scanpix
BEDT I BURSDAG: Kongen og dronningen er blitt invitert til prins Charles' 70-årsfeiring i England. Her er dronning Sonja, prins Charles, hertuginne Camilla og kong Harald avbildet på Slottet i 2012, under et offisielt besøk fra Charles og Camilla. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

14. november, om en knapp uke, fyller den britiske prinsen av Wales, prins Charles, 70 år.

Skal vi tro invitasjonene som er blitt sendt ut, går ikke bursdagsfeiringen ubemerket hen - og blant andre prins Harry (34), hertuginne Meghan (37), hertuginne Kate (36) og prins William (36) er selvskrevne gjester.

Fredag kunne også det norske kongehuset meddele at vår egen konge og dronning, samt kronprinsesse Mette-Marit (45) og kronprins Haakon (45), også er invitert.

- Deres majesteter kongen og dronningen er til stede på mottakelse og middag i anledning 70-årsdagen til H.K.H. Prinsen av Wales.Kronprinsen og kronprinsessen vil også være til stede, skriver kongehuset på sine nettsider.

Gode venner

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, er det ikke overraskende at vår egen kongefamilie er blitt invitert til en så fasjonabel bursdag som prins Charles'.

- Kongeparet er gode venner med prins Charles og hans Camilla, så jeg ville blitt overrasket om de ikke skulle delta på 70-årsfeiringen. Dronning Sonja og hertuginne Camilla har felles venner i London, og ble faktisk kjent før Camilla giftet seg med prins Charles, sier Vagle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer