Julianne Nygård:

- Har fått fødselsangst

Den gravide influenseren Julianne Nygård er brutalt ærlig om sitt ønske om planlagt keisersnitt.

FAST BESTEMT: Etter sin forrige fødsel som varte i over et døgn er Julianne Nygård fast bestemt på at hun skal få innvilget planlagt keisersnitt. Foto: Privat
FAST BESTEMT: Etter sin forrige fødsel som varte i over et døgn er Julianne Nygård fast bestemt på at hun skal få innvilget planlagt keisersnitt. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 9. juli avslørte Julianne «Pilotfrue» Nygård (30) at hun venter sitt andre barn med pilotektemannen Ulrik Nygård (40). Nesten to måneder seinere røpet paret også kjønnet på babyen i magen, og kunne meddele at det er en gutt. Fra før av har de sønnen Severin, som kom til verden i juni 2018.

Nå, i en spørsmålsrunde på Instagram, avslører Nygård at hun gruer seg til fødselen av sitt andre barn.

- Hvordan forholder du deg til fødsel denne gangen? Er du spent? lyder spørsmålet fra en av følgerne, hvorpå den vordende mora svarer:

«Jeg gruer meg veldig til fødsel og har derfor blitt innkalt til en forløsningssamtale på Bærum sykehus. Jeg ønsker planlagt keisersnitt denne gangen, da jeg dessverre har fått fødselsangst etter fødselen med Severin som endte i hastekeisersnitt».

- Det er helt sykt

Flere kjente norske profiler har tidligere vært åpne om at de har fått utført planlagt keisersnitt, blant dem Tinashe Williamson (35). Det å planlegge et keisersnitt på forhånd er en krevende prosess, med flere runder i helsevesenet - og kanskje også kritikk fra andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer