Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hugh Jackman:

Har fått hudkreft for femte gang

Nå deler skuespilleren oppfordringer om å ta vare på huden på Instagram-profilen sin. 

KREFTEN BLUSSET OPP: Hugh Jackman har hatt fire tilbakefall av hudkreften tidligere. Nå ser det imidlertid ut til at den har blusset opp igjen. Hver gang har Jackman delt bilde på Instagram etter behandlingen og oppfordrer andre til å bruke solkrem. Dette bildet delte han i 2016. Foto: NTB Scanpix. 
KREFTEN BLUSSET OPP: Hugh Jackman har hatt fire tilbakefall av hudkreften tidligere. Nå ser det imidlertid ut til at den har blusset opp igjen. Hver gang har Jackman delt bilde på Instagram etter behandlingen og oppfordrer andre til å bruke solkrem. Dette bildet delte han i 2016. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

(Dagbladet): Hugh Jackman (48) var glad han hørte på kona, Deborra-Lee Furness (61) i 2013 da det viste seg at han hadde fått hudkreft.

48-åringen har tidligere hatt fire tilbakefall av kreften, og nå ser det imidlertid ut til at kreften har blusset opp, nok en gang.

På mandag tok «X-men»-skuespilleren til Twitter hvor han la ut et bilde av seg selv med et stort plaster på nesetippen.

I løpet av de siste årene har den Emmy-vinnende skuespilleren delt nyheten med fansen på sosiale medier samtidig som han har oppfordret alle til å bruke solkrem og sjekke seg regelmessig. Dette skriver Today.

Kona fikk han til legen

Furness fikk ektemannen til legen etter at hun oppdaget en føflekk han hadde på nesen.

OVERRASKET: En reporter ville intervjue Hugh Jackman på rød løper under en filmfestival i Sveits. Men Jackman kjenner igjen mannen, som det viser seg at han har en fortid med. Det setter reporteren skikkelig ut. Video: Rollo Ross / Youtube Vis mer

- Deb ba meg om å sjekke et merke jeg hadde på nesen - og jammen hadde hun ikke rett! Det viste seg å være basalcellekarsinomer. Ikke vær dumme slik som meg. Test deg selv, og BRUK solkrem!!!», skrev han på Instagram den gang.

Under innspillingen av «X-Men: Days of Future Past» i 2013 oppdaget han for første gang føflekken, men trodde først at han hadde klort seg.

- Jeg spilte inn filmen og hadde litt blod en morgen. Jeg trodde jeg hadde klort meg under en kamp, sa han til Today i 2013.

X-MEN: Hugh Jackman har spilt i en rekke X-Men filmer. Her sammen med skuespiller Halle Berrey i «X-Men: The last stand» fra 2006. Foto: NTB Scanpix.
X-MEN: Hugh Jackman har spilt i en rekke X-Men filmer. Her sammen med skuespiller Halle Berrey i «X-Men: The last stand» fra 2006. Foto: NTB Scanpix.

Vis mer

I flere uker trodde han at han hadde klort av skorpen på såret, men da oppdaget sminkøren hans utveksten. Det var da hans kone steppet inn.

- Hun presset meg til å sjekke den, sa skuespilleren.

På under ett år blusset kreften opp to ganger.

Basalcellekarinom er den mest vanlige hudkreftformen og har svært god prognose.

Elsker Norge

I mars i fjor var det duket for festpremiere på filmen, «Eddie the Eagle» på Colosseum kino i Oslo.

I hovedrollene finner man Hollywood-stjernene Hugh Jackman (47) og Taron Egerton (26), og begge de berømte skuespillerne tok turen til Oslo for anledningen.

ELSKER NORGE: Hugh Jackman og Taron Egerton besøkte begge Norge i forbindelse med filmpremieren i 2016. Her på den røde løperen utenfor Colosseum kino. Foto: Andreas Fadum / Se og hør. 
ELSKER NORGE: Hugh Jackman og Taron Egerton besøkte begge Norge i forbindelse med filmpremieren i 2016. Her på den røde løperen utenfor Colosseum kino. Foto: Andreas Fadum / Se og hør.  Vis mer

Duoen var i storform på den røde løperen og Jackman slo av en prat med Seoghør.no.

- Jeg elsker Norge. Det er et vakkert land med hyggelige folk. Jeg var på en lang sykkeltur tidligere i dag, og fikk sett mye fine severdigheter, fortalte han.

Den australske skuespilleren, som er kjent som Wolverine i «X-Men»-filmene, hadde aldri vært i Norge tidligere, men det gode førsteintrykket ga mersmak.

- Det er min første gang her, men jeg kommer gjerne tilbake hit.

STJERNESPEKKET: Stjerner som Anne Hathaway, Russel Crowe, Amanda Seyfried og Hugh Jackman spiller og synger i musikalfilmen «Les Misérables». Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling