Tarjei Svalastog og Jennie Sofie:

Har fått kjæreste

«Skal vi danse»-Tarjei er ikke lenger ledig på markedet.

NY KJÆRESTE: Tarjei Svalastog har blitt kjæreste med influenser Jennie Sofie. Her er han avbildet med dansepartneren Siri Kristiansen. Foto: Espen Solli / TV 2
NY KJÆRESTE: Tarjei Svalastog har blitt kjæreste med influenser Jennie Sofie. Her er han avbildet med dansepartneren Siri Kristiansen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Det har over lengre tid svirret romanserykter rundt «Skal vi danse»-profilen Tarjei Svalastog (22) og influenser Jennie Sofie (19).

Romanseryktene fikk ytterligere fart på seg da sistnevnte delte et bilde av de to sammen på Instagram i starten av november med følgende tekst:

«Klein matching eller goals?»

I kommentarfeltet florerte det av kommentarer om hvor søte de to var sammen, og det var tydelig at det var noe på gang mellom dem.

Bekreftet forholdet

Men det er altså først nå at Jennie Sofie bekrefter at de to er blitt kjærester. Det gjorde hun i går under en spørsmålsrunde på Instagram-story.

Fra en av følgerne dukket nemlig spørsmålet om hun og Svalastog er kjærester opp, hvorpå Jennie Sofie svarte: «Ja! Det er vi, hihi».

BEKREFTET FORHOLDET: Etter spørsmål fra en følger om Jennie Sofie og Tarjei Svalastog er blitt et par, kom det et rungende ja fra førstnevnte i går. Foto: Skjermdump fra Instagram
BEKREFTET FORHOLDET: Etter spørsmål fra en følger om Jennie Sofie og Tarjei Svalastog er blitt et par, kom det et rungende ja fra førstnevnte i går. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

TV 2 omtalte kjærestebekreftelsen først.

Det er imidlertid uvisst hvordan det nye kjæresteparet møttes da Jennie Sofie og Tarjei Svalastog ikke har besvart Dagbladets gjentatte henvendelser.

Jennie Sofie er en av Norges største influensere med 275 000 følgere på Instagram, mens Svalastog på sin side har fått massiv oppmerksomhet etter at han dukket opp som ny proffdanser i årets sesong av «Skal vi danse».

POPULÆR: Benjamin Jayakoddy har blitt en kjent danser i «Skal vi danse», som igjen har ført til flere spekulasjoner rundt han og hans dansepartnere opp gjennom. Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Yngste proffdanseren

I TV 2-programmet svingte han seg på parketten med radioprofil Siri Kristiansen (42). I tillegg til at Svalastog var fersk i «Skal vi danse», var han også den yngste proffdanseren som var med i år.

Selv om han syntes det var kjempegøy å danse på direkten hver lørdag, avslørte han nylig overfor Dagbladet planer om å fase dans ut av livet.

DANSEPARTNERE: Tarjei Svalastog var Siri Kristiansens dansepartner i årets sesong av TV 2-programmet. Her er de to avbildet med influenserne Vita og Wanda Mashadi. Foto: Espen Solli / TV 2
DANSEPARTNERE: Tarjei Svalastog var Siri Kristiansens dansepartner i årets sesong av TV 2-programmet. Her er de to avbildet med influenserne Vita og Wanda Mashadi. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg begynte da jeg var seks år gammel, men sluttet aktivt å konkurrere i januar. Pandemien dukket jo så opp, så jeg har egentlig ikke danset spesielt mye før nå i høst igjen, sa han, og fortsatte:

- Jeg er litt lei det strenge danselivet. Før måtte jeg planlegge halvår på halvår, og jeg fløy gjerne rundt om i Europa flere ganger i måneden for å konkurrere. Jeg vil ikke måtte planlegge livet sånn, jeg vil leve i nuet.

AU: Nate fikk seg en skikkelig trøkk rett i familiejuvelene under lørdagens semifinale i «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Hemmelighetsfull

Første steg på veien var å begynne på lærerstudiet, noe han gjorde i fjor. Han valgte imidlertid å droppe ut av forskjellige grunner, men utelukker ikke mer tid på skolebenken i framtida.

- Men jeg har på ingen måte dårlig tid, jeg er bare 22 år, fortsatte han.

Tida kunne han eksempelvis bruke på kjærligheten. Selv var Svalastog hemmelighetsfull om sitt eget kjærlighetsliv overfor Dagbladet.

UKJENT FORTID: I lørdagens episode av «Kåss til Kvelds», avslører Synnøve Skarbø at hun og Aune Sand, som også er gjest i programmet, har klint. Men Sand er ikke helt enig. Video: NRK Vis mer

- Vi får se, humret han.

Men nå er altså Svalastog ikke lenger ledig på markedet da han har kapret hjertet til Jennie Sofie.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer