Christine Koht:

Har fått komme hjem

I et innlegg om helsevesenet og død, nevner komikeren at hun er hjemme igjen.

HJEMME IGJEN: Christine Koht avslører at hun har fått komme hjem igjen. Foto: NTB scanpix
HJEMME IGJEN: Christine Koht avslører at hun har fått komme hjem igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært stille fra komiker Christine Koht (52) siden slutten av januar. Den folkekjære komikeren har det siste året kommet med jevnlige oppdateringer på både Facebook og i Aftenposten om hvordan det går med henne, etter at hun fikk påvist en alvorlig kreftdiagnose i januar i fjor.

At hennes kone, Pernille Rygg (56), også ble syk før jul, gjorde ikke ting noe enklere. Koht har ytret at hennes største ønske er at de to skal få bo sammen igjen.

Hun har valgt å være svært åpen om sykdommen og om hvordan den har påvirket henne, noe tusenvis i det ganske land har satt stor pris på. Hun ble kåret til årets forbilde på Se og Hørs kjendisgalla, og ble kåret til årets navn i både Dagbladet og VG. Åpenheten har, med andre ord, berørt mange.

Nå velger komikeren å åpne seg igjen. I et innlegg i A-magasinet skriver Koht for første gang på flere måneder om hvordan det går med henne nå.

Endelig hjemme

Innlegget handler både om død og om corona-krisen Norge står overfor, men i det avslører komikeren også hvordan det går med henne nå. Etter å ha beskrevet de mange veiene i helsevesenet hun har vært gjennom, rosende sådan, går hun over til følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer