Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tone Damli:

Har fått millionprosjektet i Bærum godkjent

Sangstjerna og samboeren er glade for at diskusjonen med Bærum kommune endelig er over. 

FORNØYDE: Tone Damli og Markus Foss har endelig fått godkjennelse fra Bærum kommune til å gjøre de endringene de ønsker på villaen sin på Blommenholm. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORNØYDE: Tone Damli og Markus Foss har endelig fått godkjennelse fra Bærum kommune til å gjøre de endringene de ønsker på villaen sin på Blommenholm. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Siden mai 2015 har sangstjerna Tone Damli og samboeren Markus Foss hatt mye hodebry etter at de kjøpte det som skulle bli deres drømmevilla i Bærum.

Etter mye diskusjon med Kulturvernkontoret i Bærum kommune, har paret endelig fått godkjennelse fra kommunen til å bygge om villaen.

Det skriver Damli i et innlegg på sin egen blogg fredag:

BYGGEKAOS: Boligkjøpet i Bærum ble mer problematisk enn det Tone Damli og Markus Foss hadde sett for seg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
BYGGEKAOS: Boligkjøpet i Bærum ble mer problematisk enn det Tone Damli og Markus Foss hadde sett for seg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

«No kan vi endelig starte på huset vårt! Og digg at det endelig kan bli ein hyggelig sak i media om dette. Er ganske lei dei negative, kan du sei».

Artistens manager, David Eriksen, bekrefter godkjennelsen overfor Dagbladet.

- De er veldig glade for at søknaden er blitt godkjent. Tone Damli har ingen ytterligere kommentar til saken, uttaler Eriksen.

Møtte motstand

Etter at Damli og Foss kjøpte villaen på Blommenholm i Bærum for over ni millioner kroner i 2015, har paret støtt på en del problemer relatert til boligen.

Opprinnelig var planen å pusse opp millionvillaen, som er over 90 år gammel. På grunn av husets tilstand valgte paret imidlertid å levere en søknad til Bærum kommune om å rive villaen for å bygge et nytt hus på tomta.

Da denne planen ble kjent, forsøkte tilsynelatende flere ukjente personer å sette en stopper for parets ønskede byggeprosjekt.

I 2013:  Det er gått tre år siden Tone Damli viste fram kjæresten Markus Foss på Se og Hørs kjendisgalla. Siden den gang er de blitt foreldre og huseiere sammen. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Ifølge TV 2 mottok Plan- og bygningsavdelingen i Bærum kommune tre brev fra naboer som ønsket at kommunen skulle stanse byggeplanene, men alle brevene viste seg å være fra ikke-eksisterende personer.

I februar i år skrev VG at Damli og Foss' plan om å rive villaen og bygge nytt også møtte motstand hos Kulturvernkontoret i Bærum. Dette fordi boligen ble ansett som kulturhistorisk interessant.

Tidligere i høst sendte paret inn en ny søknad til kommunen, meldte God kveld Norge nylig.

Der skal de ha søkt om tillatelse til å foreta en fullstendig ombygging av den eksisterende villaen. Søknaden gav angivelig kommunen hodebry, men denne uken ble byggesøknaden altså godkjent.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!