Tone Damli:

Har fått millionprosjektet i Bærum godkjent

Sangstjerna og samboeren er glade for at diskusjonen med Bærum kommune endelig er over. 

FORNØYDE: Tone Damli og Markus Foss har endelig fått godkjennelse fra Bærum kommune til å gjøre de endringene de ønsker på villaen sin på Blommenholm. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORNØYDE: Tone Damli og Markus Foss har endelig fått godkjennelse fra Bærum kommune til å gjøre de endringene de ønsker på villaen sin på Blommenholm. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Siden mai 2015 har sangstjerna Tone Damli og samboeren Markus Foss hatt mye hodebry etter at de kjøpte det som skulle bli deres drømmevilla i Bærum.

Etter mye diskusjon med Kulturvernkontoret i Bærum kommune, har paret endelig fått godkjennelse fra kommunen til å bygge om villaen.

Det skriver Damli i et innlegg på sin egen blogg fredag:

BYGGEKAOS: Boligkjøpet i Bærum ble mer problematisk enn det Tone Damli og Markus Foss hadde sett for seg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
BYGGEKAOS: Boligkjøpet i Bærum ble mer problematisk enn det Tone Damli og Markus Foss hadde sett for seg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

«No kan vi endelig starte på huset vårt! Og digg at det endelig kan bli ein hyggelig sak i media om dette. Er ganske lei dei negative, kan du sei».

Artistens manager, David Eriksen, bekrefter godkjennelsen overfor Dagbladet.

- De er veldig glade for at søknaden er blitt godkjent. Tone Damli har ingen ytterligere kommentar til saken, uttaler Eriksen.

Møtte motstand

Etter at Damli og Foss kjøpte villaen på Blommenholm i Bærum for over ni millioner kroner i 2015, har paret støtt på en del problemer relatert til boligen.

Opprinnelig var planen å pusse opp millionvillaen, som er over 90 år gammel. På grunn av husets tilstand valgte paret imidlertid å levere en søknad til Bærum kommune om å rive villaen for å bygge et nytt hus på tomta.

Da denne planen ble kjent, forsøkte tilsynelatende flere ukjente personer å sette en stopper for parets ønskede byggeprosjekt.

I 2013:  Det er gått tre år siden Tone Damli viste fram kjæresten Markus Foss på Se og Hørs kjendisgalla. Siden den gang er de blitt foreldre og huseiere sammen. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Ifølge TV 2 mottok Plan- og bygningsavdelingen i Bærum kommune tre brev fra naboer som ønsket at kommunen skulle stanse byggeplanene, men alle brevene viste seg å være fra ikke-eksisterende personer.

I februar i år skrev VG at Damli og Foss' plan om å rive villaen og bygge nytt også møtte motstand hos Kulturvernkontoret i Bærum. Dette fordi boligen ble ansett som kulturhistorisk interessant.

Tidligere i høst sendte paret inn en ny søknad til kommunen, meldte God kveld Norge nylig.

Der skal de ha søkt om tillatelse til å foreta en fullstendig ombygging av den eksisterende villaen. Søknaden gav angivelig kommunen hodebry, men denne uken ble byggesøknaden altså godkjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer