Tone Damli:

Har fått millionprosjektet i Bærum godkjent

Sangstjerna og samboeren er glade for at diskusjonen med Bærum kommune endelig er over. 

FORNØYDE: Tone Damli og Markus Foss har endelig fått godkjennelse fra Bærum kommune til å gjøre de endringene de ønsker på villaen sin på Blommenholm. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORNØYDE: Tone Damli og Markus Foss har endelig fått godkjennelse fra Bærum kommune til å gjøre de endringene de ønsker på villaen sin på Blommenholm. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Siden mai 2015 har sangstjerna Tone Damli og samboeren Markus Foss hatt mye hodebry etter at de kjøpte det som skulle bli deres drømmevilla i Bærum.

Etter mye diskusjon med Kulturvernkontoret i Bærum kommune, har paret endelig fått godkjennelse fra kommunen til å bygge om villaen.

Det skriver Damli i et innlegg på sin egen blogg fredag:

«No kan vi endelig starte på huset vårt! Og digg at det endelig kan bli ein hyggelig sak i media om dette. Er ganske lei dei negative, kan du sei».

Artistens manager, David Eriksen, bekrefter godkjennelsen overfor Dagbladet.

- De er veldig glade for at søknaden er blitt godkjent. Tone Damli har ingen ytterligere kommentar til saken, uttaler Eriksen.

Møtte motstand

Etter at Damli og Foss kjøpte villaen på Blommenholm i Bærum for over ni millioner kroner i 2015, har paret støtt på en del problemer relatert til boligen.

Opprinnelig var planen å pusse opp millionvillaen, som er over 90 år gammel. På grunn av husets tilstand valgte paret imidlertid å levere en søknad til Bærum kommune om å rive villaen for å bygge et nytt hus på tomta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer