Jada Pinkett Smith og Will Smith:

Har fått nok av skilsmisseryktene: - Det kommer ikke til å endre seg

Jada Pinkett Smith setter foten ned etter årelang rykteflom.

HOLDER SAMMEN: Skuespillerparet Jada Pinkett Smith (46) og Will Smith (49) har overhodet ingen planer om å gå fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SAMMEN: Skuespillerparet Jada Pinkett Smith (46) og Will Smith (49) har overhodet ingen planer om å gå fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jada Pinkett Smith (46) og Will Smith (49) møttes på settet til den populære komiserien «The Fresh Prince of Bel-Air» i 1994, og giftet seg tre år seinere.

Siden den gang har de vært et av Hollywoods mest populære par, og sørger stadig for overskrifter - også sammen med sin like velomtalte barn, Jaden (19) og Willow (17).

Ikke alle overskrifter er av det hyggelige slaget, riktignok. Ekteparet Smith blir stadig utsatt for diverse bruddrykter, som i 2011.

Har fått nok

Nå tar Jada Pinkett Smith et endelig oppgjør med skilsmissespekulasjonene, som angivelig har blusset opp igjen. Overfor Page Six gir hun uansett ettertrykkelig uttrykk for at hun har fått nok.

- Will og jeg er en familie, og det kommer ikke til å endre seg. Det gjør det bare ikke, sier Jada Pinkett Smith om skilsmisseryktene, og fortsetter:

- Fjern alt som heter ekteskap og forhold - til syvende og sist er Will og jeg bare en familie. Når alt kommer til alt handler det om at jeg har en mann som kan stole på meg, resten av livet, sier hun.

Videre i intervjuet snakker Pinkett Smith om stesønnen Trey, som ektemannen har fra sitt tidligere ekteskap med skuespiller Sheree Zampino (50).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer