Marius Borg Høiby:

Har fått ny jobb

Marius Borg Høiby har blitt motorsykkelmekaniker i Lier.

NY JOBB: Marius Borg Høiby har byttet yrkesretning og jobber i dag som motorsykkelmekaniker. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix/@marius_borg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det blitt kjent at kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby (23), har kapret flere interessante jobber.

Tidligere har han blant annet vært redaktør i Tempus Magazine - en stilling han mistet som følge av at magasinet ble nedlagt.

I desember 2018 ble det også kjent at han hadde fått ny jobb i Selvaag bolig - en jobb han skulle ha et par måneder. I mars det påfølgende året ble det imidlertid kjent at Borg Høiby hadde begynt i ny jobb i datingappen Moodie - og nå har 23-åringen nok en gang tatt nye steg karrieremessig.

Forrige uke skrev Se og Hør imidlertid at Marius i dag jobber som motorsykkelmekaniker. Slottets kommunikasjonssjef, Guri Varpe, opplyste da at de ikke ønsket å kommentere saken.

Til Drammens Tidende bekrefter nå daglig leder Mats Wike Runningen at Høiby har fått jobb hos dem på MREXX Motor i Lierskogen, og sier at han liker seg godt i den nye jobben sin.

- Her kan han være seg selv, og jeg tror han trives med det, sier Runningen.

Måtte selge

23-åringens interesse for motorsykler ble offentlig kjent allerede i fjor, da han la ut sykkelen sin for salg på Finn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.