Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Amanda Kloots:

Har fått sjokkbeskjed om mannen

- Jeg har blitt fortalt at jeg må si farvel, skriver skuespillerens kone Amanda Kloots.

HOLDER MOTET OPPE: Skuespiller Nick Cordero har vært innlagt på sykehuset i over 60 dager. Nå forteller kona Amanda Kloots om sjokkbeskjeden hun har fått fra legene. Foto: NTB Scanpix
HOLDER MOTET OPPE: Skuespiller Nick Cordero har vært innlagt på sykehuset i over 60 dager. Nå forteller kona Amanda Kloots om sjokkbeskjeden hun har fått fra legene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har vært noen tøffe måneder for «Lilyhammer»-profilen Nick Cordero (41). I slutten av april måtte han amputere beinet som følge av coronasmitte. En blodpropp i høyrebeinet hadde oppstått som følge av smitten, og det var for å redde livet hans at legene tok avgjørelsen.

Hele veien har det vært kona, Amanda Kloots, som har gitt følgerne oppdateringer om ektemannens helsetilstand. I midten av mai kunne hun meddele at Cordero hadde våknet opp fra koma, før hun bare ei uke seinere meddelte at det begynte å gå nedover med skuespilleren igjen.

«Nick har hatt en dårlig morgen. Det går dessverre nedover for øyeblikket, så jeg vil at dere skal be, gjerne store bønner, akkurat nå», fortalte hun i en video på Instagram, ifølge People.

Fikk beskjed om å si farvel

Kloots har hele veien holdt motet oppe når det kommer til ektemannens helsetilstand. I går delte hun et rørende Instagram-innlegg med et svart-hvitt-bilde av ektemannen og sønnen deres, Elvis.

I innlegget innrømmer Kloots at hun har blitt fortalt at hun må si farvel til ektemannen sin.

«Jeg har blitt fortalt et par ganger at han ikke kommer til å klare det. Jeg har blitt fortalt at jeg må si farvel. Jeg har blitt fortalt at det måtte skje et mirakel. Vel, jeg har tro. En tro som er like liten som sennepsfrø, men det er alt du trenger noen ganger.», skriver hun.

Videre skriver Kloots at ektemannen fortsatt er her, og at til tross for alle odds, blir han litt bedre for hver dag som går.

«Der det er tro, er det håp. Der det er håp, kan det skje et mirakel. Som min far har sagt siden første dag, hver dag han fortsatt er sammen med oss, er et mirakel. Jeg tror at gud er med oss, med legene og med Nick», fortsetter hun.

SYK: Stefan «Stisse» Gustafsson (52) dokumenterte coronasykdommen for å vise hvordan den kan utvikle seg. Video: Stefan «Stisse» Gustafsson / Expressen TV Vis mer

Håper på mirakler

Cordero har vært innlagt på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles i mer enn 60 dager. I løpet den tida har han svevd mellom liv og død.

Forrige søndag ga Kloots følgerne en ytterligere forklaring om helsa til ektemannen, ifølge Entertainment Tonight. Kloots forklarte at det eneste de gjør for tida er bare å vente for å se om Cordero blir bedre.

«Vi er på et punkt hvor vi har gjort alt vi kan, og nå venter vi bare på å se om ting går bra på en måte som er bra. Nick går på en stor dose med steroider for å prøve å hjelpe betennelsen i kroppen. Så vi ser om det fungerer, og vi fortsetter bare med bønner og håper på mirakler hver dag», forklarte hun videre.

KARANTENE: Svenske Klara-Maria Mach ble smittet av corona, og har vært i karantene i fire uker. Så ble hun syk igjen. Video: Expressen Vis mer

Paret trodde først at det var lungebetennelse Cordero led av, ettersom de to første coronatestene var negative. Den tredje ga imidlertid beskjeden som skulle snu livene deres på hodet.

Cordero ble innlagt på intensivavdelingen og satt i en ventilator, samt en såkalt ECMO-maskin, som tilfører oksygen til blodet. Maskinen reddet livet hans, men kunne gi blodpropp, noe som var tilfelle med skuespillerens høyre bein.

Nick Cordero er best kjent for sine opptredener på Broadway - ofte i mafiaroller. I 2014 hadde han også en rolle i den kjente Netflix-serien «Lilyhammer». Samme året ble han nominert til en Tony for rollen sin i Woody Allen-skuespillet «Bullets Over Broadway».

Han har også hatt roller i skuespill som «Waitress» og «A Bronx Tale» samt i TV-serier som «Blue Bloods» og «Law & Order: Special Victims Unit».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!