Coronaviruset:

- Har felt noen tårer

Ulrikke Brandstorp snakker ut om Eurovision-avlysningen.

AVLYST: Ulrikke Brandstorp forteller til Dagbladet at hun fikk vite om Eurovision-avlysningen via sosiale medier. Video: Marie Røssland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kom nyheten om at årets Eurovision-finale avlyses som følge av coronautbruddet. Overfor Dagbladet forteller Norges store håp, Ulrikke Brandstorp (24) at hun fikk vite om nyheten via sosiale medier.

- Her er det rett og slett et så stort apparat, så mange ledd, at alle prøver å få informasjon så fort som mulig. NRK kontaktet meg selvfølgelig så fort de kunne, men her er det noe med at det er så mange ledd. Det er så stort at det er vanskelig å få den oversikten, og alle gjør så godt de kan, sier hun.

Se hele intervjuet med Brandstorp i videoen øverst i saken!

Så det komme

Brandstorp legger ikke skjul på at de har tenkt på flere mulige utfall rundt musikkonkurransen de siste dagene.

- Vi måtte jo innse at da man skjønte hvor stort coronaviruset var, så må man jo begynne å se for seg at det er en mulighet at det blir avlyst, sier 24-åringen, og legger til at hun selv begynte å tenke på at det muligens ville bli avlyst da hun var i karantene.

- Etter at vi selv havnet i karantene fordi vi hadde reist utenlands, og når man ser hvordan alle land treffes så ulikt, så skjønner man at det å skape en sånn musikkonkurranse, som er så stor, det krever så mye. Så mens jeg selv satt i karantene skjønte jeg at det var et mulig utfall, uttaler hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer