BARTEFIN: Henrik Ingebrigtsen (27) hadde grodd en ekstra fyldig bart i anledning Idrettsgallaen lørdag kveld. Nå har han gjort en drastisk endring. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARTEFIN: Henrik Ingebrigtsen (27) hadde grodd en ekstra fyldig bart i anledning Idrettsgallaen lørdag kveld. Nå har han gjort en drastisk endring. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Henrik Ingebrigtsen:

Har fjernet barten: - Kjenner meg ikke helt igjen i speilet

Henrik Ingebrigtsen har kvittet seg med ett av sine fremste varemerker.

Lørdag kveld var store deler av Idretts-Norge samlet til fest og prisutdeling i Stavanger i forbindelse med Idrettsgallaen 2019.

Blant dem som dukket opp i finstasen på den røde løperen, var Henrik Ingebrigtsen (27) og kona Liva Eie Børkja. Førstnevnte har - foruten sine løpsprestasjoner - fått mye oppmerksomhet for sin karakteristiske bart gjennom åra.

I FINSTASEN: Henrik Ingebrigtsen hadde byttet ut løpesko med lakksko lørdag kveld. Her sammen med kona Liva Eie Børkja. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I FINSTASEN: Henrik Ingebrigtsen hadde byttet ut løpesko med lakksko lørdag kveld. Her sammen med kona Liva Eie Børkja. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Lørdag kveld ankom 27-åringen den røde løperen med det som for anledningen var en ekstra fyldig bart. Det står i sterk kontrast til hvordan Ingebrigtsen ser ut i dag. Søndag morgen avslørte nemlig idrettsstjerna at han har gått løs med barbermaskinen.

- Hvil i fred kjære mister bart! Barten røk i dag tidlig. Her er før/etter-bildet. Kjenner meg ikke helt igjen i speilet. Bør jeg gro barten tilbake, spør Henrik Ingebrigtsen sine over 80 000 følgere på Instagram.

Det er neppe noen overdrivelse å si at 27-åringen dermed har fjernet ett av sine fremste varemerker. Hvorvidt barten bør gjøre comeback, er det derimot delte meninger om blant følgerne.

Der noen mener at han nå «ser yngre og sprekere ut», ber andre innstendig om at Ingebrigtsen definitivt bør gro ansiktshår igjen.

Hva årsaken til den plutselige endringen er, vites ikke. Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Henrik Ingebrigtsen søndag ettermiddag.

Saken fortsetter under:

- Sliter med navn

En som også overrasket under gårsdagens utdeling, var tidligere langrennsløper Marit Bjørgen (38). Skidronninga, som stakk av med hele tre priser, er for tida gravid, og kunne omsider avsløre kjønnet på det kommende barnet.

- Det blir en gutt, det gjør det, så det blir feige lag her nå, sa Marit lattermildt til Dagbladet.

Fra tidligere har hun og samboeren Fred Børre Lundberg (49) sønnen Marius (3). Da sistnevnte kom til verden, avslørte Bjørgen at de hadde slitt i lengre tid med å velge et navn til den lille gutten. Overfor Dagbladet erkjente 38-åringen at det er et vanskelig valg - også denne gang.

- Vi sliter med navn og har ikke noe konkret ennå, så vi får se når det nærmer seg. Marius kom jo ikke opp før helt på slutten der heller, uttalte hun.