- Har flyttet fra hverandre

Maren Platou bekrefter at det er slutt med artistkjæresten Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll.

BRUDD: Maren Platou bekrefter at det er slutt med artistkjæresten Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Maren Platou bekrefter at det er slutt med artistkjæresten Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag ble det klart at at Maren Platou og Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll ikke lenger er et par. Det forteller Platou selv på sin Instagram.

- Det er sårt og vanskelig å måtte meddele at Kyrre og meg har flyttet fra hverandre. Ting blir ikke alltid slik man har trodd. Setter pris på at privatlivet mitt blir respektert i tiden fremover. Det vil ikke bli gitt noen kommentarer utover dette, skriver hun.

Gørvell-Dahll har selv ikke kommentert bruddet, og Dagbladet har foreløpig ikke fått noen kommentar fra Gørvell-Dahlls manager Myles Shear. Hans stefar og co-manager, Jan Bjordal, har heller ikke svart på Dagbladets henvendelse sent søndag kveld.

De to møttes for fem år siden, fortalte de i et intervju i september. De har vært svært private rundt forholdet og knapt stilt opp i intervjuer sammen.

Fem år

Forholdet deres ble kjent omtrent på samme tid da Gørvell-Dahll slo gjennom som Kygo.

- Vi ble kjent via felles venner for fem år siden, og hadde det veldig gøy den sommeren vi møttes. Det tok litt tid før det ble ordentlig seriøst mellom oss, siden Kyrre stadig var på reisefot, fortalte Platou til Costume i september.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer