Jill og Joe Biden:

- Har forandret ekteskapet

Presidentparet åpner seg i personlig intervju.

ÅPENHJERTIG: Jill og Joe Biden forteller om kjærligheten og ekteskapet i et stort intervju med Vogue. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB
ÅPENHJERTIG: Jill og Joe Biden forteller om kjærligheten og ekteskapet i et stort intervju med Vogue. Foto: Patrick Semansky / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

20. januar fikk USA et nytt presidentpar i president Joe Biden (78) og førstedame Jill Biden (70). De flyttet dermed også inn i det som kanskje er verdens mest berømte bygning, Det hvite hus i Pennsylvania Avenue i Washington DC.

Det har snart gått et halvt år siden Joe Biden tok over presidentstolen - og utfordringene har stått i kø for 78-åringen. Pandemihåndtering og vaksinering av amerikanere er bare to hete politiske poteter som presidenten har fått i fanget.

Da er det ikke så rart at det ikke blir mye tid til å pleie forholdet til kona. I et nytt og stort intervju med Vogue, forteller ekteparet at det har blitt vanskeligere å pleie kjærligheten etter at de flyttet inn i presidentboligen.

De er begge travle på hver sin kant, så det er vanskelig å finne tid til hverandre, sier førstedamen. Likevel finnes det en tradisjon de forsøker å holde liv i.

- Jeg tror vi må prøve litt hardere å finne tid til hverandre. Til og med å spise middag sammen: Noen ganger spiser vi på balkongen, i går kveld spiste vi i det gule ovale rommet. Det er fortsatt en del av dagen vi setter av tid til, og vi tenner fortsatt levende lys, vi har fortsatt samtalene, og legger telefonene bort, sier Jill Biden til magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer