Kåre Conradi og Lene Marlin:

- Har forandret våre liv

Kjendisparet vil vente med å vise datteren den nye filmen der pappa har hovedrollen.

DATTEREN MÅ VENTE: Kåre Conradi med samboer Lene Marlin. Conradi er for tida høyaktuell med hovedrolle i ny film. Foto: Lise Åserud / NTB
DATTEREN MÅ VENTE: Kåre Conradi med samboer Lene Marlin. Conradi er for tida høyaktuell med hovedrolle i ny film. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Småbarnsforeldrene Kåre Conradi (51) og Lene Marlin (43) lar den unge datteren sin vente med å se faren sin i den nye filmen «Den første jula i Skomakergata».

Conradi er aktuell i hovedrollen, som skomaker Jens Petrus Andersen, tidligere spilt av Henki Kolstad i den originale og ikoniske NRK-serien «Jul i Skomakergata».

Serien debuterte på Barne-TV i 1979 som en adventskalender med 24 episoder. Det ble en vedvarende suksess, og ble sendt i reprise helt fram til 2003.

«Den første jula i Skomakergata» kommer på kino. Se den stjernespekkede traileren. Video: Nordisk film Norge Vis mer

- Hver jul, både som barn og voksen, har jeg sittet klistret til skjermen og sett på «Jul i Skomakergata». TV-serien har virkelig fascinert meg gjennom åra, deler Kåre Conradi (51) i et intervju med Her og Nå.

- Det var med stor ærefrykt jeg kastet meg inn i denne rollen. Ingen kan erstatte Henki, og det er ingen som hopper etter Henki. Det var viktig for meg å finne min egen tilnærming til rollen, forklarer Kåre videre.

TV 2 var tidlig ute med å melde at skuespilleren og artist-kjæresten Lene Marlin hadde fått sin første datter i 2020.

Da nyheten kom i 2020, tok Lene Marlin til sin Instagram-konto for å hylle deres førstefødte. «En liten jente som har forandret våre liv. Vi har holdt henne for oss selv en stund, det har vært fint. Skjønne, gode jenta vår», skrev hun.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 23.02.2013 RADIO-GLEDE: I «Hver gang vi møtes» fortalte Lene Marlin om den første gangen hun hørte seg selv på radio. Video: TV 2 Vis mer

Datteren er nå tre år gammel, og er parets lyspunkt. Ifølge Kåre kan det ta litt tid før den lille jenta får se filmen der pappaen hennes har hovedrollen som Jens Petrus.

- Hun er litt for ung til å se filmen, så vi venter en stund til, sier han.

Likevel ruller og går den nye julefilmen på skjermen, og blir vist på kinolerretet i tida framover.