Prins Joachim:

Har forlatt Danmark i hemmelighet

Den danske prinsefamilien klarer ikke holde seg i ro.

REIST I HEMMELIGHET: For bare kort tid siden ble det kjent at prins Joachim hadde flyttet til sitt gamle slott. Nå har han tatt med seg familien og reist til Frankrike - igjen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
REIST I HEMMELIGHET: For bare kort tid siden ble det kjent at prins Joachim hadde flyttet til sitt gamle slott. Nå har han tatt med seg familien og reist til Frankrike - igjen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det siste året har prins Joachim (50) av Danmark, den yngste sønnen til dronning Margrethe (80), klart å vekke oppsikt en rekke ganger med sine forflytninger. Sammen med kona, prinsesse Marie (44), og de felles barna deres - prins Henrik (10) og prinsesse Athena (8) - har de nemlig reist fram og tilbake mellom Danmark og Frankrike.

Til sistnevnte land flyttet de i 2019, fordi den danske prinsen skulle starte på en militærutdannelse i den franske hovedstaden. De reiste derimot tilbake til Danmark i slutten av mars, som følge av den pågående coronapandemien.

Nå tar familien derimot en helomvending, og har atter en gang returnert til Frankrike. Det opplyser det danske kongehuset i en pressemelding.

Reist

Danske Ekstra Bladet skriver at familien på fire reiste tilbake til Paris i helga.

«I den franske hovedstad gjenopptar prins Joachim i dag sitt militære utdanningsforløp, som han de siste åtte uker har fulgt fra Danmark gjennom blant annet fjernundervisning og konferanser online», heter det i presseskrivet.

«Dermed begynner også prins Henrik og prinsesse Athena i dag gradvis på sin franske skole igjen, etter å ha fulgt undervisningen hjemmefra siden i mars», står det videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer