Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Vanessa Rudjord:

Har forlovet seg

Den 43 år gamle bloggeren er forlovet med samboeren Jonas Forsang Moksnes.

FORLOVET SEG: Vanessa Rudjord avslører i podkasten «Synnøve og Vanessas podcast» at hun ble fridd til av samboeren Jonas Forsang Moksnes i Frankrike, da de feiret sin åtteårsdag. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET SEG: Vanessa Rudjord avslører i podkasten «Synnøve og Vanessas podcast» at hun ble fridd til av samboeren Jonas Forsang Moksnes i Frankrike, da de feiret sin åtteårsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blogger og tidligere «Costume»-redaktør Vanessa Rudjord (43) er forlovet med samboeren Jonas Forsang Moksnes (38). Det avslører 43-åringen i podkasten «Synnøve og Vanessas podcast».

I podkasten forteller Rudjord at hun og Moksnes spiste middag på en restaurant i Frankrike, hvor de feiret at de hadde vært kjærester i åtte år. Videre forteller 43-åringen at hun hadde tatt med en overraskelse til samboeren i form av et gullkjede.

- Sa at gaven kom med et spørsmål

Rudjord beskriver restauranten som svært romantisk med lykter i trærne, tunge mørke bord og hvite duker med en vakker utsikt over den franske rivieraen. Hun forteller videre at de satt seg ned på et bord på restauranten, og at alt var «helt perfekt».

- Jeg var så glad at jeg satt en smykkeboks på hans side, og jeg var så stolt over at jeg kunne overraske han fordi jeg ikke klarer å holde på hemmeligheter, forteller 43-åringen.

Videre forteller Rudjord at hun gratulerte samboeren med dagen, og at han ble «helt satt ut» og tok på seg kjedet han hadde fått i gave.

- Vi skålte og fortsatte og spise middag, da han plutselig sa at han også hadde en overraskelse til meg. Så la han et lite etui foran meg på bordet og inni den lå det en ring, også sa han at gaven kom med et spørsmål. Og det var om jeg ville gifte meg med han, forteller 43-åringen til en overrasket Synnøve Skarbø (48) som bryter ut i gråt.

- Hele poenget mitt er at ingenting av det hadde skjedd hadde det ikke vært for deg. Om ikke det var for at du sparket meg opp og ut på
Delicatessen den kvelden. Om ikke du pusha meg når jeg trengte det, sier Rudjord til Skarbø.

I podkasten spør også Rudjord om Skarbø kunne tenke seg å være forloveren hennes i bryllupet, hvor hun får et rungende «ja» fra venninna.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Vanessa Rudjord.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick fikk seg en overraskelse da kjæresten plutselig gikk ned på kne. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ingen romantisk historie

Rudjord har tidligere har vært gift med komiker Thomas Giertsen (48) og Runar Vatne (45), og etter førstnevnte skilsmisse møtte hun sin nåværende forlovede. Det har hun tidligere avslørt i en episode av ovennevnte podkast.

43-åringen hadde nettopp flyttet til Grünerløkka, og festet ofte sammen med venninnen og skuespiller Pia Tjelta (42) og en guttegjeng. Moksnes var en rapper på den tiden, under navnet Apollo, og var en del av samme guttegjeng.

I podkasten fortalte Rudjord at hun hadde aldri møtt Moksnes før, men en kveld satt hun sammen med en stor gjeng på Delicatessen, og da stakk han innom for å hilse på.

- Han hadde capsen bak fram og hadde «baggy» jeans, og var den peneste jeg hadde sett i hele mitt liv, fortalte Rudjord til Skarbø, i podkasten og la til at han satt seg ved siden av henne.

RØPER DETALJER: Tidligere toppblogger Emilie «Voe» Nereng er nyforlovet. Hun legger ikke skjul på at frieriet var svært etterlengtet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Skjulte følelsene sine

Etter den kvelden møtte hun Runar Vatne som hun holdt sammen med i fem år før de skilte seg. Etter skilsmissen fikk hun høre at Moksnes hadde blitt singel, og valgte å spørre om han kunne tenke seg å dele ut en pris under «Costume Awards», noe han takket ja til.

- Da jeg skulle samle alle prisutdelerne ble jeg helt slått i bakken, fordi han hadde ikke capsen bak fram lenger, den hadde han byttet ut med en Elvis-sleik og han var enda kjekkere enn jeg husket, fortalte hun i podkasten.

Ifølge Rudjord var Moksnes bare opptatt av å flørte med alle de andre utenom henne, men hun klarte ikke å glemme ham etter den kvelden.

FØRSTE MØTE: Vanessa Rudjord og hennes forlovede Jonas Forsang Moksnes møttes for første gang på restauranten Delicatessen sammen med en vennegjeng. Her er paret avbildet i bryllupet til Odd-Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll i 2017. Foto: Espen Solli
FØRSTE MØTE: Vanessa Rudjord og hennes forlovede Jonas Forsang Moksnes møttes for første gang på restauranten Delicatessen sammen med en vennegjeng. Her er paret avbildet i bryllupet til Odd-Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll i 2017. Foto: Espen Solli Vis mer

Etter en hagefest til bokforlaget Aschehoug begynte hun og Moksnes å være sammen, og Rudjord ble en kjærlighetsrådgiver for ham. Rudjord ga Moksnes råd om kjærlighet, og håpet på at han skulle legge merke til henne.

Hun fortalte videre at det var først etter at Moksnes fikk kjærlighetssorg over en dame han hadde datet, at de kom nærmere hverandre og etter hvert ble et par.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media