Sara Emilie Tandberg:

- Har fridd, igjen og igjen

Influenseren legger ikke skjul på at hun har et sterkt ønske om å gifte seg.

SNART TREBARNSMOR: Tandberg venter barn med den mystiske kjæresten. Foto: Skjermdump/Instagram
SNART TREBARNSMOR: Tandberg venter barn med den mystiske kjæresten. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og «Bloggerne-profil» Sara Emilie Tandberg (30) blir snart å se på skjermen igjen, da hun nok en gang er aktuell med ny sesong av det populære TV 2-programmet.

Dette blir Tandbergs tredje sesong av «Bloggerne», og overfor Dagbladet er hun tydelig på at kameraene var hjertelig velkomne også denne gangen.

Hun forklarer at hun syns det er koselig å være med i programmet, og beskriver gjengen i produksjonen som ordentlig fine folk. Influenseren er for tida gravid med sitt tredje barn, og kan røpe at hun og kjæresten har bestemt navn.

KJÆRESTER: Sofie Karlstad er med i «Bloggerne» og her får vi se mer av kjæresten hennes. Video: Rød Løper Vis mer

Kjærestens valg

Hun forteller at parets baby etter planen kommer i februar, og at det er en liten gutt de får.

- Kjæresten har bestemt navn. Jeg er selvfølgelig enig, men det var hans sterke ønske som jeg varmer meg opp til etter hvert, forteller hun.

Tandberg legger ikke skjul på at hun ikke var overbegeistret for navnet til å begynne med, men at hun nå har forelsket seg i det.

Hva den lille gutten skal hete vil hun imidlertid ikke dele helt ennå.

Influenseren røpet det nye forholdet i juni 2022, men har fremdeles til gode å avsløre hvem han er. Hun er likevel tydelig på at dette er den mannen hun vil dele resten av livet med.

KJÆRLIGHET: Sara Emilie Tandberg har hold kjærlighetslivet privat, men nå viser hun frem sin nye kjæreste på «Bloggerne». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Vil gifte seg

- Har du et drømmebryllup?

- Skogstema, jeg kunne gjerne ha giftet meg på høsten. Jeg trenger ikke noe stort og fancy bryllup, det kan være lite og koselig, forklarer Tandberg.

Når det bli bryllup er imidlertid ikke avklart - hun håper på at det finner sted innen to år, mens kjæresten har slått seg til ro med innen fire år.

- Vi har sett på temaet og enige, så han er litt på gli. Men nå er det baby først, og kjæresten min er veldig på at han syns kvinnen kan fri.

«BLOGGERNE»: Det er dags for den 18. sesongen med «Bloggerne» og her er de tre nye profilene. Video: TV 2 Vis mer

Tandberg har tidligere fortalt Dagbladet at hun har fridd til sin utkårede flere ganger.

- Men det har du jo gjort?

- Ja, jeg har fridd igjen, og igjen, og igjen. Til slutt vet du! Det har jo gått fra nei til etter hvert, sier hun lattermildt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer