Har funnet brev fra Steve Irwin etter hans død

Falt ut fra en bok.

HEDRER FORELDRENE: Steve Irwin døde i 2006, men huskes fortsatt for sin innsats i villmarken. Nå har faren hans gitt ut bok, der det er trykket et helt spesielt brev fra den avdøde krokodillejegeren selv. Foto: NTB scanpix
HEDRER FORELDRENE: Steve Irwin døde i 2006, men huskes fortsatt for sin innsats i villmarken. Nå har faren hans gitt ut bok, der det er trykket et helt spesielt brev fra den avdøde krokodillejegeren selv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Jeg dør». Dette var de siste ordene til den anerkjente krokodillejegeren Steve Irwin, som i 2006 døde etter å ha blitt stukket av den giftige halen til en piggrokk. Han ble 44 år gammel.

Irwin var kjent internasjonalt for tv-serien «Crocodile Hunter» som første gang var å se på Discovery Channel i 1992. Siden ballet deg på seg for den naturglade mannen, som dedikerte livet sitt til ville dyr.

Han står blant annet ansvarlig for å ha startet Australia Zoo, en dyrepark i Queensland.

Nå har hans egen far skrevet bok om det eventyrlige livet til sønnen. Bob Irwins bok «The Last Crocodile Hunter» tar for seg historien fra foreldrenes perspektiv, i anledning at det er ti år siden sønnen døde. Den legendariske krokodillejegerens syn kommer imidlertid godt fram i én del av boka.

- Over 30 år

BBC er blant mediene som først omtalte saken. I Bob Irwings bok har han nemlig trykket et brev fra sønnen, som ble skrevet da krokodillejegeren var 32 år.

Brevet skal ha falt ut av en bok som faren fant tidligere i år. Han valgte å publisere det rørende brevet, som er en hyllest til foreldrene hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer