Demi Lovato forelsket:

Har funnet kjærligheten

Fjoråret var svært tøft for 27-åringen. Nå ser det imidlertid ut som om hun har gått lysere tider i møte.

FORELSKET: Etter en årrekke med problemer ser det ut til at livet smiler til 27-åringen. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Etter en årrekke med problemer ser det ut til at livet smiler til 27-åringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

2018 ble et turbulent år for Demi Lovato (27), som på sommeren ble hasteinnlagt på sykehus etter en trolig heroinoverdose.

Den tidligere barnestjerna har vært åpen om rusproblemene sine, men tilbakefallet kom som et sjokk på fansen. Bare fire måneder tidligere hadde hun feiret seks år som edru.

Etter at hun ble skrevet ut fra sykehuset bar det til avrusning.

Lovato har også fortalt om selvskading, spiseforstyrrelser og selvmordstanker. Nå kjemper 27-åringen seg tilbake og er klar for å akseptere seg selv.

- Min kjære

Onsdag delte hun en annen gledelig nyhet med følgere sine. På Instagram dukket det nemlig opp et bilde av henne og en Austin Wilson (25). Under bildet har hun skrevet «min» med en påfølgende hjerteemoji.

Se dette innlegget på Instagram

My ❤️...

Et innlegg delt av Demi Lovato (@ddlovato)

Hennes nye flørt har lagt ut bilde på sin profil av at han omfavner henne.

- Min kjære, skriver han under bildet.

25-åringen er ikke et spesielt kjent navn for offentligheten, men Elle har gravd fram noen detaljer om ham. Magasinet skriver at han er sønn at skateboarderen George Wilson.

Det er ukjent hvordan paret møtte hverandre, men de skal ha mistet en felles venn til rusavhengighet i oktober.

Se dette innlegget på Instagram

My Love🥰

Et innlegg delt av 🌴 LA🌴 (@austingwilson)

Wilson har postet flere innlegg på Instagram som viser at han har jobbet som modell og at han lager låter.

Trøblete liv

Det ser med andre ord ut som om lykken endelig smiler til Lovato. Hun har gjennom både musikken, i intervjuer og i boka «Staying Stong, 365 days a year» fortalt om problemene sine, og har markert seg som en talsperson for mennesker som sliter.

Hun har blant annet fortalt at det var under tida som barnestjerne for Disney Channel at hun prøvde kokain for første gang. Etter rollen i filmsuksessen «Camp Rock» ble presset på henne stadig større, og rusmisbruket økte i takt.

27-åringen har blant annet innrømmet at hun ikke klarte å gå mer enn én time uten kokain, og at hun tok det med seg overalt, til og med på fly.

- Jeg smuglet det, ventet til alle på første klasse hadde sovnet og tok det der og da. Jeg kunne ta det med på toalettet og gjøre det der. Så problematisk ble det, og da hadde jeg til og med en sponsor med meg, en person som fulgte med på meg 24/7 og noen som bodde sammen med meg, og jeg klarte å skjule det for dem også, sa hun videre.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

Ser lyst på framtida

Lovato forteller i dokumentaren «Demi Lovato: Simply Complicated» at hun gikk langt for å skjule misbruket sitt, selv da hun fikk hjelp.

- Jeg sneik meg ut og fikk tak i dop, og jeg jukset med dopingprøvene mine med andres urin.

Siden overdosen i fjor virker det imidlertid som om stjerna har klart å holde seg edru. Under Teen Vouge-arrangementet i starten av november fortalte hun at hun så lyst på framtida.

- Når jeg ser meg selv i speilet, så ser jeg noen som har kommet seg gjennom mye. Jeg ser en fighter. Jeg ser ikke en verdensmester, men jeg ser en fighter og en sterk kvinne. En som vil fortsette å kjempe uansett hva som måtte komme, delte hun.

ARGENTINA: Politiet i Argentina fikk seg en overraskelse da de beslagla over ti kilo kokain. Video: Politiet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer