John Carew:

Har funnet kjærligheten

Etter flere måneder med spekulasjoner, er katta ute av sekken.

FUNNET LYKKEN: John Carew og influenser Pernille Juvodden er i et forhold. Foto: NTB scanpix
FUNNET LYKKEN: John Carew og influenser Pernille Juvodden er i et forhold. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Pernille Juvodden (24) er tidligere fotballspiller John Carews (40) nye kjæreste. Det skriver VG. Duoen vil ikke kommentere forholdet, men er kjent med at avisa omtaler saken.

Dagbladet har flere ganger forsøkt å få en kommentar fra paret, men de har ikke besvart våre henvendelser.

De siste månedene har det versert rykter om at de to skal ha funnet tonen Spesielt på nettsamfunnet Jodel har flere spekulert på om de har blitt et par. Hittil har derimot ingen av dem bekreftet eller avkreftet rykteflommen.

Det gjør de heller ikke nå, men i et intervju med Melk & Honning fredag bekrefter imidlertid Juvodden at hun har fått seg kjæreste, men velger derimot ikke å navngi sin utkårede.

View this post on Instagram

My big little nugget

A post shared by Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden) on

Bekreftelsen kommer i anledning hva slags planer hun har for nasjonaldagen på søndag.

- Planen min for 17. mai i år blir å starte dagen med en deilig frokost med familien til kjæresten min, før vi seinere tenker å dra en tur til byen for å se litt folk, forteller hun.

Langvarig rykteflom

Det hele startet i midten av mars hvor hun delte et bilde av at hun holdt hender med en «ukjent» mann på Instagram-profilen sin.

View this post on Instagram

🔐lockdown

A post shared by Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden) on

I kommentarfeltet strømmet det inn med kjærlige kommentarer, og blant dem som la igjen en kommentar var fotballstjernas søster, Elisabeth Carew (34). Hun kommenterte en emoji formet som et hjerte.

Om lag ei uke seinere delte Juvodden nok et bilde, men denne gangen av to skygger som så ut til å kysse hverandre. Seinere har det dukket opp flere bilder, blant annet et som viser to personer som holder hender.

View this post on Instagram

Out for a stroll ☕️✨

A post shared by john_carew (@john_carew) on

På overflaten av hendene kan man se noe som ser ut som to tatoveringer formet som hjerter. Mot slutten av april dukket det opp enda et bilde av Juvodden, hvor man for første gang kunne se deler av ansiktet til hennes nye flørt.

Ansiktet minner svært mye om John Carew sitt - både med tanke på hårsveisen, men kanskje spesielt på grunn av øredobben, som er et kjennetegn ved den tidligere fotballproffen. Øredobben var også svært lik en Carew selv har blitt observert med.

View this post on Instagram

I love you

A post shared by Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden) on

Nylig delte Juvodden også et uskarpt bilde av det som kan se ut som Carew som holder rundt henne. Til bildet skrev Juvodden følgende:

«Jeg elsker deg».

Ikke på kjærestejakt

Den tidligere fotballproffen har tidligere uttalt seg om singellivet. Under Se og Hørs kjendisgalla i 2018 kunne han fortelle at han hadde slått seg til ro med tilværelsen som singel.

MOVES LIKE CAREW: Klubbløse John Carew la i ut denne videoen av seg selv og sønnen Tyrese (9) som danser. Video: Youtube Vis mer

- Singellivet er bra, det. Jeg har levd et rolig og fint liv og jobber med det jeg vil, som er skuespill. Jeg er i utgangspunktet ikke på jakt etter kjæreste, fortalte han den gang på den røde løperen.

Til tross for at han ikke var på utkikk etter kjæreste den gang, har han vært åpen om at han ønsker seg familie.

- Forhåpentligvis kommer det til å skje seinere. Men nå har jeg så mange andre ting jeg ønsker å gjøre, og det tar mye av tankene, energien og fokuset mitt, sa han i et intervju med Dagbladet, og la til:

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og prins William kose seg i hverandres selskap. I fjor fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Og Carew er glad for vennskapet med prinsen. Vis mer

- Jeg vil være med og skape fine ting, og utvikle meg selv. Og så håper jeg det blir familie og barn etter hvert.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer