Elena Belle:

Har funnet lykken igjen etter tragedien

Elena Belle mistet ektemannen for halvannet år siden. Nå deler hun imidlertid en gladnyhet.

GLADNYHET: Elena Belle mistet ektemannen i fjor. Nå smiler lykken på ny. Foto: Privat
GLADNYHET: Elena Belle mistet ektemannen i fjor. Nå smiler lykken på ny. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For halvannet år siden opplevde «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Elena Belle (36) sitt største mareritt da ektemannen Michael Theanne brått gikk bort. Theanne kollapset nær parets hjem i Los Angeles etter å ha gått tur med hundene i nabolaget, og ble bare 45 år gammel.

Obduksjonsrapporten viste at Theanne døde av et hjerteinfarkt, og at han hadde underliggende hjerte- og karsykdommer som ingen visste om. Disse førte altså til infarktet.

Igjen satt Belle og parets da to år gamle datter Luna, og tv-profilen har ved flere anledninger vært åpen om at sorgen har vært tung å bære.

Bekrefter forhold

Det kan for mange være vanskelig å gå videre etter en partners bortgang, men nå kan Belle dele den hyggelige nyheten om at hun har gjort nettopp det.

- Jeg møter noen. Han bor i Los Angeles og han er veldig, veldig fin. Det er veldig nytt, og jeg har ikke tenkt å fortelle hvem det er ennå, sier hun i et intervju med svenske Expressen.

Til tross for at hun er forholdsvis ordknapp om sin nye flamme, kan Belle avsløre at han ikke er svensk, men fra USA. Det svenske nettstedet Hänt skal på sin side ha det til at det er Gleb Savchenko, kjent fra blant annet «Dancing with the Stars», det er snakk om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.