Kathrine Sørland og Andreas Holck:

- Har funnet tilbake til hverandre

Ifølge Se og Hør har Kathrine Sørland og Andreas Holck blitt sammen igjen - tre år etter bruddet.

SAMMEN IGJEN: Ifølge tirsdagens utgave av Se og Hør, har Kathrine Sørland og Andreas Holck funnet sammen igjen. Her er de i 2015. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMMEN IGJEN: Ifølge tirsdagens utgave av Se og Hør, har Kathrine Sørland og Andreas Holck funnet sammen igjen. Her er de i 2015. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september 2018 ble det kjent at tidligere modell Kathrine Sørland (41) og eiendomsmekleren Andreas Holck (50) hadde skilt lag etter tolv år. De giftet seg i Stavanger domkirke i 2006, to år før de fikk sønnen Leon sammen.

- Vi skilles som venner. Utover det har jeg ingen kommentar, sa Sørland til Se og Hør for snart tre år siden.

Nå melder imidlertid det samme bladet at Sørland og Holck har funnet tilbake til hverandre.

- Andreas har flyttet hjem igjen, og det er utrolig hyggelig å se at de igjen er blitt et par, forteller venner av Sørland og Holck i tirsdagens utgave av Se og Hør.

GJENFORENT: Gjenforeningen blir omtalt i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
GJENFORENT: Gjenforeningen blir omtalt i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

Ukebladet har vært i kontakt med Kathrine Sørland, som ikke ønsker å tilføye noe til saken.

OKSEDRAMA: Det oppstod stor dramatikk på gården da oksen «Sondre» gikk til angrep på deltagerne. Vis mer

Avkreftet rykter

Da Dagbladet møtte eksmodellen til et stort intervju i november i fjor, hadde det i lang tid gått rykter om at hun hadde fått en ny mann i livet sitt. Selv avkreftet hun at det var tilfellet.

- For å si det sånn - nå er det bare meg og sønnen min. Jeg har hatt mange år der jeg ikke har fått fokusere på meg selv og mitt indre, men den tida har kommet nå. Det skal bare være fokus på «me, myself and I», sa 41-åringen den gang.

2005: Andreas Holck og Kathrine Sørland i 2005, året før de giftet seg. Foto: Knut Falch / NTB
2005: Andreas Holck og Kathrine Sørland i 2005, året før de giftet seg. Foto: Knut Falch / NTB Vis mer

Dagbladet møtte den tidligere supermodellen i forbindelse med lanseringen av selvbiografien «Du skal ikke tro at du er noe», som ble sluppet i fjor høst.

I boka er bruddet med Holck blant temaene, og Sørland fortalte åpenhjertig om at bruddet bidro til at hun gikk på en psykisk smell sommeren 2020.

- Kroppen sa bare stopp. Jeg hadde gjennomgått en separasjon, jeg var utslitt og jeg orket ikke mer. Når man er så vant til å stråle, og har gjort det hele karrieren, er fallhøyden stor når man ikke klarer det lenger, fortalte hun til Dagbladet.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Ikke utroskap

Det har alltid vært mye oppmerksomhet rundt Kathrine Sørland, ikke minst privatlivet hennes. Etter det ble slutt med Holck oppsto det en serie med rykter om at utroskap hadde vært årsaken til at det tolv år lange ekteskap gikk i grus.

Det avkreftet hun imidlertid i et intervju med KK i 2020.

Like etter samlivsbruddet ble kjent, var «Frøken Norge»-vinneren aktuell med «Farmen Kjendis» på TV 2. Raskt oppsto det rykter - og enkelte antydet at det hadde en sammenheng.

- Det er et nederlag å gå ut av et langt ekteskap. Jeg hadde bestemt meg for at jeg aldri skulle skille meg, slik som foreldrene mine. Men så kommer den vonde erkjennelsen at det ikke funker, og du må krype til korset. Det var tungt, sa Sørland til bladet, og la til:

- Det var ikke snakk om noe utroskap.

Hun la heller ikke skjul på at det var tøft å få samlivsbruddet brettet ut i landets aviser og nyhetsnettsteder.

- Overskriftene var jo fryktelige å lese for sønnen min. Jeg fikk veldig skyldfølelse overfor familien. Det så ut som om jeg hadde stilt opp i disse reportasjene, men jeg hadde bare kommentert én ting, og det var at jeg syntes bruddet var vanskelig, sa den tidligere modellen.

Sørland sier til Dagbladet at hun ikke ønsker å gi noen kommentar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer